tiistai 31. joulukuuta 2013

tavoitteet 2014, kuuluiluja ja remppatarinoita

Chanelin tavoitteet 2014
Näyttelymenestystä, ei ehkä kuitenkaan mitään FIMVA-titteliä uskalleta havitella.
Sijoittuminen tai ainakin ERI Maailmanvoittajassa.
Luustokuvat (lonkka, kyynär)
MH-luonnekuvaus ja/tai luonnetesti
Tokoa aktiivisemmin
BH-koe (ehkä syksyllä)
Vetoharrastukseen tutustuminen ja sen aloittaminen
Hihnakäyttäytyminen haltuun

Solen ja Raycan tavoitteet
Hiljaa hihnassa
Hienosti hihnassa
Tuhoaminen loppuu sisällä Raycan osalta, Solen osalta haukkuminen

Omat tavoitteet
Laihtuminen ja yleiskunnon parantaminen
Paremmaksi handleriksi tuleminen
Paremmaksi ohjaajaksi tuleminen

Jotain saatan jälkikäteenkin lisäillä jos tulee mieleen.

_________________________________________________

Chanelii-kaanelii, miksi riisut turkkisi? Chanelii-kaanelii tuon turkin saatko koskaan takaisin?
Miksi karvanlähtö, miksi? Mä niin tiedän että toi koira on karvaton kun päästään tuomarin eteen TurkuKVssa. Nyt ei naurata, heti kun oli ilmonnu karvat lentelee kissan juoksemisesta syntyvän ilmavirran mukana.

 Kaikilla elukoilla nyt korvat kenossa. Kukaan ei kuitenkaan hullusti raavi. Putsasin kaikkien korvat ja aikamoiset töhnäthän sieltä tuli (Chanelilta enää vaan toisesta korvasta). Koitetaan nyt rauhottuuko kisujen korvat noilla samoilla tipoilla kun Chanelin korva vai pitääkö lähteä taas onnellisesti lekuriin päin.

___________________________________________________

Mulla on ollut tänään ja eilen vähän jännähkö päivä. Eilen mentiin Reetan vanhaan asuntoon repimään tapetteja. Sitä ennen käytiin Kodin terrassa hakemassa pari lastaa, tapetinpoistoainetta, tela jne tarvittava. Homma luonnistu aluksi ihan ookoo, yhdestä seinänpätkästä lähti kokonaisena tapetti ja aika isoja suiruja muualtakin kunnes oltiin tehty n. 2/3. Loppu seinänpätkä sitten päätti olla siellä seinässä ihan *nan jumissa eikä vaan yksinkertasesti sieltä suostunut alas. Aika kaameille lommoille se seinä saatiin, eikä sekään sitten pitemmän päälle auttanut. Jonkun 6h jälkeen luovutettiin siltä päivää, kellokin alkoi olla jo 11 ja lähdettiin sitten meille yöpymään. Roskathan jäi sinne lattialle, koska kämpästä oltiin jo kaikki siivousvermeetkin viety.
 No aamullapa heräsin siihen että Reetta puhuu puhelimessa ja kuulosti vähän hätääntyneeltä. Puhelun loputtua Reetta sanoo mulle että vuokraisäntä soitti ja sanoi kämpän pitää olla huomenna valmis. Eihän siinä muuten mitään, mutta pisti vihaksi kun aluksi oltiin sovittu se vapautuvaksi 1.1.-14. Eli olisi ollut yksi ekstrapäivä jos tapahtuukin jotain kauheuksia..
 EIpä siinä sitten muu auttanut kun hypätä Ventoon ("tarviin Volvon."-R "ai kui?"-P "No että erotan oikeen ja vasemman. Kun Volvo alkaa veellä ja loppuu oohon."- "...nii Ventokin?"-P) ja kohti koskenmäkeä. Onneksi äitillä oli tylsää ja tuli auttelemaan, kyllä se kolmas käsipari oli tarpeen. Saatiin aika nopeasti loputkin tapetit irti ja Sitten tulikin Reetan äiti maalejen ja kaikenmaailman tapetointivermeiden kanssa. Äidit sitten alkoi siivoilemaan siinä, meikä kittas ja hio. Pidettiin pieni kahvitauko ja Reetta lähti hakemaan meille tapetointi-ukkoa (kaveriaan siis). Mä ja mun äiti maalattiin vielä yksi seinä ja Ville & Reetta tapiseeras, Taina jatkeli siivoamista. Äidit lähti, me jäätiin nuorison voimin tapiseeraan ja kymmenen aikaan saatiin siihen pisteeseen, että vielä huomenna kerkeää tekemään loppuun. Huhhhuh.

 Vuokraisäntä-parka oli marssinu tälläsiin näkymiin.... En ihmettele toisaalta että vähän järkytty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti