sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. luukku

Ensimmäinen 'erikoispostaus' käsittelee Chanelin varusteita ja tavaroita.
 Muuhun ei ollut nyt oikein aikaa, ja hyvä että oli tähänkään kun keräsin kaikki kamppeet ja lähdin pantoineen kaikkineen ulos ottamaan näitä kuvia, huomasin siinä sitten hetken kuvailtuani että kamerassa ei ole muistikorttia. No, juosten sisälle ja kortti kameraan --> enää kerkesi vain parvekkeella räpsimään. 


Tässä muutaman kerran koiran kaulassa killunut perus heijastinpanta. Plussaa tässä on tuo säädeltävyys, sais varmaan mun vyötärönkin ympäri isoimmillaan.. Mutta melko perusruma.
 Pinkki vilkkupanta wuf.fista, joka ei kyllä vilkkunut kuin pari viikkoa. Halpahan se oli, joten en mitään suuria siitä edes kuvitellut. Ei pahan näköinen, mutta ei ole tullut käytettyä vilkkumisen loppumisen jälkeen.
Tässä mestariteokseni, ihan ensimmäinen ja toivottavasti ei-viimeinen itse tehty kaulapanta. Ei mikään kovin hieno, mutta tosi pehmeä ja mukava.
Mummu toi tämän virosta tuliaisiksi.Hieman isohko ja melko löysä, haluaa aueta ihan huvikseen kesken lenkim. Mutta nätti. Niitit laitoin vielä koristeeksi ;D
 Beige leveä Wouapy-panta. Todella kiva 'varmuuslukollinen' ihan nätti panta. Jäänyt kuitenkin hieman vähemmälle käytölle, koska puolikurkkari <3
 Tämän pannan ostin toissakesänä Nokian koiranäyttelystä ja lisäsin siihen niittejä. Panta oli melko kallis, juuri ja juuri menee kiinni ja katkoo karvat. Äh. Pentuhan Cee vielä oli kun ostin tuon.
 Tässä tämä paras, helpoin, simppelein panta, joka on oikeastaan aina käytössä.. Niin helppo. Muistaakseni mustista & mirristä joskus viimesyksynä.
Ja tässä pantaperheen viimeisin, kauan himottu keltainen rukka-panta. Sopii kuin nenä päähän ja on myös todella hyvä. Oon kauan jo kuolannut mutta en ole raaskinut koskaan ostaa, ennenkuin oli alennushyllyssä.
 Heh, nää onkin sitten näitä pieneksi jääneitä. Harmittaa tosi paljon varsinkin tuo Hurtan panta, kun tuo vielä päättikin kasvaa, vaikka ajattelin että ei se tuosta enää kasva. Hmph. Vois osan harkita myyvänsä, mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin seuraavan kerran pikkupantoja tarvitsee!
 Chanelin ihan eka panta koskaan..
..just ja just mahtuu ranteeseen nykyään. Söpöintä. Nykyään kissan käytössä.
 Ja tässä sitten vielä nämä hieman isot valjaat. Ei suuressa käytössä, mutta välillä on ihan kiva laittaa oikeasti näkyvät vermeet päälle, varsinkin näin pimeinä aikoina.
 1. Kirppikseltä ostettu hevosen talutin, mikälie.
2. näyttelyhihna & panta (toinen nly hihna puuttuukin kuvasta)
3. Solen lyhyt punainen punottu remmi, ihan kiva, mutta tosiaan lyhyt. Vois palauttaa.
4. Paksu lyhennettävä heijastinhihna. Painaa niin pirusti että ei voi oikein käyttää muiden kuin valjaiden kanssa, tai on kokoajan koiran jalkojen välissä.
5. badass ketjuhihna, jostain alennuksesta, ei paljoa käytetty tämäkään.
6. Lyhennettävä ohut wouapyn nylonhihna. Pentuna kovassa käytössä, nyt tarttee vähän jotain järeämpää pitämään tuon 30kg mötkön kurissa.
7. Rakkaus. Plantagenistä 10e paksuhko nahkahihna, jonka toinen puoli on tuollainen mokkamainen. Tosi hyvä käteen ja onpa hyvän pitunenkin.
0. Flexi on vissiin autossa.
Karsta, kynsisakset, hammasharja ja hammastahna, nly arvostelukansio ja parit pokaalit ja ruusukkeet. 1 pokaali pentunäyttelystä, muut mätsäreistä. Kaikkia ruusukkeita en löytänyt, mutta tärkeimmät edessä ;) Furminaattoria en kuolemaksenikaan löytänyt.
Motivointipallo, vesilelu, tokopatukka ja muutamat lelut. Frisbee kadoksissa!
_____________________________________________________________________________

Ensin meinasin tehdä vain adventtikalenterin, mutta innostuinkin nyt tekemään ihan perinteisen joulukalenterin!

Joka päivä teen siis postauksen jostain muustakin kuin viimeaikasista tapahtumista päiväkirjatyylillä. 
Ehdota omia ideoitasi, mitä haluaisit lukea?

En aio myöskään unohtaa normaaleja päivityksiä. Toivottavasti ei tule liian sekavan näköistä, jos normipostauksiakin on välissä. :)

4 kommenttia:

 1. Teillä sentäs lelut on lelujen näkösiä. :D Meiltä löytyy kasa jotaki rikkinäisiä naruleluja, pehmolelut hajoaa heti ja palloja ei voi Yemin takia lattialla normaalisti pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos lähikuvia ottais niin on noikin ottanut runtua aika paljon kaikki. :D Oikeastaan tokopatukka on ainoa joka kestäis lähemmän tarkastelun :') Tuosta vinkupehmosta on kanssa parit vanupallot lattialla. Pitänee ommella.

   Poista
 2. Kauhee ku teilläki piisaa noita pantoja ja hihnoja :D Meillä on Tuikulla kaks hihnaa, joista toinen myynnissä ja kolme pantaa. Oon vissii pihi omistaja tai jotai :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, osa varsinkin pentupannoista on perittyjä :) Hieman liikaa tullu kyllä silti ostettua, myönnän!

   Poista