keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuosi 2014 lähtenyt käyntiin ja katti kylässä!

2013 puolella Ira tuli kamppeineen meille. Uudenvuoden ilta meni nätisti viiniksiä ja viinaksia naukkaillessa ja naposteltavia napostellessa. Kyhnötettiin koko päivä (ja aamu 7 asti..) lähinnä sohvalla leffoja katsellen. Parvekkeelta käytiin välillä vaklaamassa raketteja. Kerran Chanel oli livahtanu partsille mun ohi enkä huomannu, sitten pamahti aika lähellä ja koira sinkas sisälle ihmetteleen. Pelästy raukka. Muuten ei säikkynyt tai mitään. Marni ja Gaga vaan nukku koko päivän, Prada pelkäs jos parvekkeen ovi oli auki kun paukut kuulu kovempaa ja pakeni sängyn alle. Kuitenkin heti kun ovi meni kiinni tuli pois. Eli ei sekään kauheasti stressaantunut.. kai? Raycakaan ei sitten pelännytkään pauketta, vaikka jokupäivä olikin säikähtänyt kun joku oli ammuskellut "vähän" etuajassa. Parvekkeelta kun näkee tooosi pitkälle, oli hienon näköstä keskiyöllä kun jokapuolelta tulitetaan. Wau. Yritinpä ottaa kuvia, mutta tohon partsille tuuli niin paljon, että vaikka oli jalusta niin kaikki heilahti, kun pidin kiinni ja tärisin itte.. Mutta silti ne on jotenkin hauskoja!


Oikeinmerkkejä taivahalla


medusojen ylösnousu
Ihanaa ja menestyksekästä vuotta 2014!

Tässä näkyy kun jollain mukuloilla ei menny oikeen putkeen tää rakettitouhu. Yks lähti puuhun, kuvassa oleva ei mihinkään ja yks autotielle. Totesin turvallisemmaks mennä sisälle...

UV-päivänä heräiltyämme painelin suihkuun ja lähdettiin Iran kanssa hakemaan ruokaa ja Pradan sisko Bella meille pitkästä aikaa kylään. Bella ja Marni näki ensimmäistä kertaa vasta nyt! Bella muutamaan kertaan sähähti Marnille ja Marni Bellalle, mutta hetkenpäästä tytöt oli jo ihan parhaita kavereita. Pradaa ei nyt yhtään huvita leikkiä, mutta onneksi Marnia huvittaa sitäkin enemmän, kun tosiaan leikki koko päivän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti