keskiviikko 18. joulukuuta 2013

16. luukku

Saatiin vätysköiltä pentuhaaste, joka onkin aiheena tietysti mitä söpöin. Ja se sujahtaakin kivasti tänne luukkumaailmaan. Ideana on siis kertoa millaisia elukat on olleet pentuina, kuvien kera ja sen jälkeen haastaa kolme muuta bloggaajaa tekemään samoin. Jotenka, täältä tulee Spanielivauvat!

Luna oli se ainoa oikea ja alkuperäinen. Lunan pentuajoista ei ole hirveästi kuvia tallessa, ne on filmillä jossain suurin osa, joitain voi olla vanhalla pöytäkoneella, jossain
Ihan ensimmäinen kuva kotona. 8vko.
missälie.

 Lunan saamisestahan tulee ensivuonna täyteen 10vuotta! Olin silloin siis 11v, eli mulla ei oo kauheasti muistikuviakaan. Sen mä tiedän että Luna oli maailman lässyin otus jo pennusta asti. Paitsi kun keksi suojella luitaan ja leikki rajusti, ainakin pikkuveljen kanssa. Pennunhampaat kun on tunnetusti terävät kuin neulat ja viiltävät kuin lasi, niin komeileepa siitäkin pieni todiste pikkuveljeni ylähuulessa. Pari tikkiä muistaakseni siihen jouduttiin laittamaan.
 Luna oli myös kasvituho. Äiti aina kertoo tarinaa kuinka se oli Lumpun kanssa kinastellut saako tulppaaneja syödä vai ei. Siinä kohtaa rivistössä oli enää vain yksi ainoa tulppaani. Katsekontakti kun häiriintyi jonkun kolistellessa jotain, nappasi Luna sitten sen viimeisenkin tulppaanin onnellisena. Voi sitä kiharapalloa.
 Luna ei kyllä koskaan aikuistunutkaan, ehkä puutteellisen koulutuksen vuoksi, mutta oli ihana sellaisenaan. Koskaan ei kellekkään pahaa tehnyt, pysyi loistavasti irti ja oli halittava.
 Maailman söpöin otus se oli, jos tuollaisen koiran vielä saisi, ottaisin heti. <3
 Ootkohan saanut lepäillä rauhassa?


Solen pentuajoista muistan vielä vähemmän. Sole tuli koiralle mitä huonoimpaan aikaan ja ihmiselle mitä parhaimpaan aikaan. Ei sen koskaan pitänytkään korvata menetettyä perheenjäsentä, mutta kuitenkin joutui kasvamaan vähän surun varjolla. Peruskoulutus jäi, pentuaika meni ja joitakin kuvia vaan on jäljellä. Lunan kanssa ne oli kuin paita ja pee, söpöin kiharakarvakaksikko koskaan. Lunan kuoleman jälkeen Solella meni pasmat ihan sekaisin, sen jälkeen on räyhännyt kaikille kokoajan.

Varmaan ihan ekoja kuvia, joten tässä aikalailla 8vko


                                    Pikkupentu                                         Solen eka ja vika näyttelytrimmi
joku varsinainen arkistojen helmi...

Haastan: Idioottilapset, Koirat maalta ja Ilmatassut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti