perjantai 20. joulukuuta 2013

17. luukku

Kissojen pentuilua, pentukissailua. Ihan kakaroitahan nuo on vieläkin, mutta ajattelin tehdä tähän tälläisen vertailuasetelman.


Prada kun tuli, se oli paljon enemmän heti mun perään kuin Marni. Marni ei oikeastaan vieläkään tuu mun perässä, mutta viereen tulee nukkumaan kyllä.
 Koiriin tottuminen oli Pradalle vaikeampaa, vaikka sekin kyllä tottui muutamassa viikossa. Marnilla kuitenkin meni tottua vain jokunen päivä. Marni myöskin puskee paljon ja hakeutuu itse enemmän koirien seuraan kuin Prada. Marni on kylläkin asunut koirien kanssa samassa tilassa ihan pennusta, Prada taas ei kasvattajalla koiria nähnyt, vaikka sielläkin sellaisia oli.
 Molemmat on olleet aika klassisia esimerkkejä maatiaiskissoista, joiden vanhemmat ovat olleet ulkokissoja. Prada toi tullessaan korvapunkit, Marni madot. Onneksi molemmat ovat olleet helppohoitoisia.
 Käsiteltävyys on kuitenkin ehkä se suurin ero. Pradaa voi pitää mitenpäin vaan sylissä (siis minä..) eikä sano mitään. Marni taas alkaa vänkyröimään jos on ilmassa kolmea sekuntia kauemmin. Sylissäkään ei pysy jos itse nappaa, kun taas Prada alistuu melko nopeasti kohtaloonsa.
 Äänekkyydestä senverran että molemmat pitää samanlaista kurinaa ja kurnutusta. Kumpikaan ei osaa maukua kunnolla. Marnilla on kovempi ääni, myös kehrää lujempaa.
 Marni on vieraskoreampi kuin Prada.
 Prada tulee ovelle vastaan, Marni ei.
 Prada on ahneempi kuin Marni.
 Prada kerjää, Marni ei.
 Molemmat ovat yhtä leikkisiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti