lauantai 28. joulukuuta 2013

Melkein ihan pakollinen lahjapostaus.

Aattona sai olla Raycasta ylpeä, kun täti ja mummu ja pappa tulivat aamulla riisipuurolle äitini luokse. Kun joskus suvun vanhimmat meni kylään, Rayca haukkui varsinkin pappaa kokoajan ja vältteli sitä ja näytti pelokkaalta. Nyt vain haukkui pari kertaa ovella ja muuten oli aika rennosti. Leikkiäkin meinasi papan kanssa ja kävi rapsuteltavana... taisi pappakin vähän sulaa..!
 Kolmen aikaan mentiinkin sitten mummulle ja papalle joulupöytään ja maistoin taas mätiä. On se jännä että aina täytyy yrittää syödä eikä ymmärrä että samalta se edelleen maistuu. Ei vaan uppoa. Sillit jätin ihan suosiolla rauhaan. Sensijaan maistoin tietääkseni ekaa kertaa hirveä, ja hyväähän se oli! Jouluruoan myötä se kauan kuulutettu joulumielikin näytti naamaansa, ainakin vähän. Ruokailun jälkeen pelattiin vähän lautapeliä nimeltä A-Ö ja se oli mukavaa. Pelaaminen on aina kivaa.
 Kotiin palatessani (kaikki eläimet olivat kotona koko päivän) ei ollut tapahtunut oikeastaan muuta kuin se, että Chanel oli vieraillut vähän kissojen hiekkalaatikolla. Yäk. Onneksi oli nautiskellut ihan vaan omalla pedillään eikä sohvalla, matolla saatika mun sängyllä. 
 Lahjaksi sain onneksi niitä leffalippuja, kolmin kappalein. Vissiin kaikki sai enolta myös 50e:n arvoisen lahjakortin Haraldiin, sinne siis syömään, kun keksitään mitä leffaa mennään samalla reissulla katsomaan. Niiden lisäksi sain pari kirjaa, pitkikset (hehe), shampoo-hoitoaine-vartalosaippua-vartalovoide combon, pentikin kynttilä'lyhdyntjms', vähän lisää shampoota ja villapaidan. Onneksi mummulla ja papalla on hyvä villapaitamaku!


 Ihan sikahyvä kirja. Kahtena yönä lukenut yli 250 sivua, tänään yöllä kohta taidan lukasta loppuun.

Marni ja Prada sai muutamat onkilelut, herkkutikkuja ja nameja.
Chanel sai hammashoitoherkkupaloja, possun, pannan ja pallon.
Aikas kiva joulu siis, potkukelkka jäi uupumaan! Ensviikon aikana meen ostamaan kaikille tytöille valjaat.

Chanel ilmotettu nyt Turku Kv:seen 18.1 ja Jyväskylä Kv:seen 22.2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti