torstai 5. joulukuuta 2013

Ainoa joululahjanne multa on joulukalenteri

KOSKA kaikki rahat meni sitten kivasti tänään eläinlääkäriin ja apteekkiin. yhteensä 138e..
 Chanelilla on paripäivää kutissu korvat, mutta eilen illalla alkoi oireilemaan ihan kunnolla. Ravisteli ihan sikana, yritti rapsuttaa ja önisi menemään. Korvat lerputti kokoajan sivulle. Ajattelin että ei tässä nyt niin akuutti tilanne varmaan ole että tuhatjalkaan pitäis lähteä, joten putsasin korvat (ei edes hirveän likaset olleet), haistelin (ei haissut hiivalle tjms.) ja vähän rapsuttelin ja laitoin yöksi kaulurin päähän että ei ainakaan rikki rapsuta.
 Tiesin että kaverini Reetta meni tänään eläinlääkäriin rokottamaan Neriä, joten pyysin sitä soittamaan ell. että kerkeiskö ne tsekkaan noi sen korvat samalla. Ja se jopa sopi! Jee! No sinnehän se Vento meidät sitten vei, mutta ei mennyt sekään ihannniinkuin suunniteltiin. Neriä ei voitukkaan rokottaa, kun Reetta kertoi rouva tohtorille että pentusella on ollut matoja ja vieläkin ripulilla. Sai sitten kauheen kasan ruokaa ja maitohappobakteeria ja antibiootit. Heh.
 Me saatiin sitten korvatippoja ja antibiootteja korvatulehdukseen. Sitten vielä haettiin apteekista kaikille yhteensä viidelle elukalle matolääkkeet. Hohhoijaa!
 Niin ja nähtiimpä ei-niin-rakkaat-ex-naapurit elukkalekurissa.. D:

3 kommenttia:

 1. Tai siis kaikki joululahjarahat. :/

  VastaaPoista
 2. Tämäpä kuulostaa tutulta! Nimimerkki "puolen tunnin päästä eläinlääkäriin". >_<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhe! Jotenkin nyt ilmassa tätä lääkärintarvetta sekä ihmisillä että eläimillä.. :(

   Poista