tiistai 24. joulukuuta 2013

23. luukku

Keksittiin tovereiden kanssa jouluisia adjektiivitarinoita (varoitus: sisältää rumaa kieltä) ja tässä niistä muutama.

Joululauluja
Röhkivä Martta ja timanttinen Santtu olivat lopenkyllästyneitä noihin sileisiin joululauluihin ja renkutuksiin kolmenkulman tuhisevalla ABCllä. Vänkyrä Mika ja avattu Pirki ehdottivatkin, että voisimme yhdessä tehdä jonkin räjähtelevän ja psykopaattisen joululaulun. Tämän kertakäyttöisen laulun täytyy ainakin sisältää:
Revenneitä tonttuja
Posliinisia muuleja
Töräytteleviä enkeleitä
Huomaamaton joulukuusi
Höveli possu
Irstas pipari
Alistava glögi
Kurmuutettu joulutähti
Kesytön joulukirkko
Ropiseva joulusauna
Viekas mantelipuuro
Vivahteikas joulupukki
Tulinen mistelinoksa
Oksettava hautuumaa
Aistikas joulukonsertti
ja ehdottomasti kirpeä Petteri Punakuono
sekä kivulias joulumuori.
Noh, jokainen voi miettiä millainen hierova ja oivaltava laulu tästä syntyikään.
Tarinapohja Santtu S.

Pulkkamäessä
Märkä Pirki keksi idean! Tuumasta toimeen ja terhakat, murhaavat ja tukevat pulkat addiktoituneisiin kätösiin ja pulkkamäkeen. Kiimainen Mika joutui tuliseen sivuluisuun ja ajautui turhamaista puuta päin. Martan äänekäs pulkka laskeutui mäkeä alas, kun taas Pirkin neitseellinen pulkka ei liikkunut ollenkaan. Hutsahtavan Santun louskuva lasku päättyi nokiseen järveen, josta öljytty Chanel pelasti tuon löysän, menkkaisen ja neuroottisen miehen. Rannalla repivä Mika sai nukkaisen sydänkohtauksen ja joutui positiivisen ambulanssin kyytiin. Ensihoitaja oli aika seivästetty.
Sairaalassa Santtu ja samettinen Mika tapasivat välkähtelevän Reetan joka oli joutunut sinne monipuolisen baaritappelun seurauksena. Hyllyvä Reetta oli aika selvässä kunnossa. Vaikka naisellisella Santulla olikin pää aika jäässä, pääsivät he takaisin elastiseen kotiinsa.
Kotona olikin kylässä viimainen Anu jolla oli mukana pyhä Nano. Siitä päihtynyt Gaga ilahtui. Sähköisessä kattilassa keitettiin aggressiivista glögiä, jossa oli kovettuneita rusinoita ja irrallisia manteleita. Narkoleptiset kissat varastivat kolme sykkivää piparia ja veivät ne reikäiseen kiipeilypuuhunsa.
Kesäinen Martta kuuli kookkaiden poikien kotiinpaluusta ja antoikin Santun hemaisevalle poskelle tahmean pusun.
Ihanaa joulua ja sihisevää uutta, temperamenttista vuotta 2014!
Tarinapohja Pirki C.

Pikkujoulut
Olipa taas kärvähtänyt ja yksinkertainen sunnuntaiehtoo. Kun saamaton Martta saapui maanisesta naapurista levottoman Santun ja kuolemattoman Pirkin mahtavaan joulukämppään jonka pimpulaisessa keittiössä myös häikäilemätön Mika hääräili. Paikalla olivat tietysti myös kotoisa Lady, narsistinen Chanel ja erittäin syöpyneet kissat. Tämä lipova ja seksikäs kööri aikoi viettää niin riettaan pikkupikkujouluiltaman. Hurmaavat pojat paistoivat lapsellisia pipareita, joista tulikin oikein urheita, samalla kun söpöt tytöt sekoittivat uskottomalle juhlaväelle armottoman boolin. Sekavien joulueväiden valmistuttua he kerääntyivät hypähtelevän sohvan ääreen maatuneesti ryyppäämään sekä karaokea laulamaan. Äänihuulet siinä hommassa äkkiä kuivahtivat, joten siksipä piti usein ottaa notkea huikka jos toinenkin. Lopulta, kuten arvatan saattaa, koko tikkuinen lauma viiksekkäitä eläimiä myöten oli liukkaassa jouluhiprakassa sammuneena mähmäiset myssyt silmillänsä.
Tarinapohja Mika L.

Jouluaatto
Kierivän joulukuun röyhkeä huipennus oli läpivalaistu, kusinen ja aromaattinen jouluaatto. Silloin kaikki tärähtäneet ystävät kokoontuivat pöhöttyneen kankaantaankadun kurvikkaaseen kaksioon jossa ruusuisia joululauluja soitettiin ja turpeina laulettiin. Terveellisen joulukuusen alla oli uhmakkaita paketteja jotka suorastaan huusivat taivaallisesti luokseen. Tuo hurmioitunut kuusi oli koristeltu ainutlaatuisilla palloilla, uskovaisilla kynttilöillä ja mikä tärkeintä, kierrätettävällä joulutähdellä. Kilisevä joulupukkikin saapui ja toi Santulle näpsäkän essun, laadukkaalle Mikalle laskettelusukset, Pirkille pyörivän potkukelkan, koirille ainutlaatuiset puruluut ja kissoille puolukkaiset hiiret ja masokistiselle Martalle messevän koiranpennun. Kun feministinen joulupukki lähti, otettiin sinertävät pullot kaapista ja juotiin itsemme röyhkeään humalaan. Lihaisa Mika sammui ensimmäisenä, mutta pörheä Santtu, skitsofreeninen Pirki ja tasokas Martta jäivät vielä hereille. Pippurinen Martta ja pippurinen Pirki löysivät sisäiset ahtaat leipurinsa ja leipoivat ailahtelevasti jouluisia joulutorttuja. Saastainen Santtu oli ruokaisa leipomuksista ja joi kolme pyhitettyä snapsia absinttia ja sammui seesteisesti seisaaltaan ja tippui lommoiselle lattialle. Loppuenlopuksi myös lojaalit Pirki ja Martta menivät omiin ällöttäviin sänkyihinsä nihkeästi nukkumaan.
Ps. joulupukki oli uudistettu.
Tarinapohja Pirki C.

Joulupäivä k18.
Eräänä kinuskisena aamuna Martta heräili ällöttävässä krapulassa. Olipa siis vietetty karvaista iltaa jumalaisen Pirkin, leidimäisen Mikan ja limaisen Santun kanssa. Martta otti uskaliaan puhelimen käteen ja soitti paahtuneelle Santulle: "Hei naurettava Santtu. Oletko jo jakomielitautisen Mikan ja kiihkeän Pirkin kanssa heräilleet? Jos et muista, niin sovimme eilen että kimmoisasti tallustamme kimakkaan joulukonserttiin tuonne kulahtaneelle Nokian kirkolle. "Voi likainen v*ttu" sanoi Santtu. Noh, Santtu nousi tunkkaisesta vuoteestaan herättelemään Pirkiä joka makasi yliaktiivisissa pikkuhousuissaan hänen terävässä sängyssään. Pirki päätti skipata tuon posliinisen joulukonsertin ja ehdotti pientä transumaista glögipaukkua tuossa iki-ihanassa pölyisessä Ainossa ja Reinossa. Santtu soitti pimeän puhelun Martalle ja herätti Mikan, joka taas makasi pirskahtelevaisissa pappakalsareissa sängynpohjalla. Vaaleanpunainen joulupäivä meni siis kastuneessa kännissä.
Hyvää tirisevää joulua.
Tarinapohja Santtu S.

Anteeksi traumoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti