sunnuntai 22. joulukuuta 2013

21. luukku

Blogiesittelyt.

15 blogista valitsin en parhaita, en hienoimpia vaan mielenkiintoisimmat viisi blogia, jotka esittelen lyhyesti. Lisäksi myös vilautan kahta jo valmiiksi lukemaani blogia.

Hyvillä kuvilla kuvitettu lifestyleen taipuva koirablogi, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan valloittava kokonaisuus. Juuri sellainen mistä itse henkilökohtaisesti pidän. Blogiin ei kyllästy, koska se on sisällöltään ja kuviltaan niin vaihteleva. Joskus on pidempiä kuvallisia postauksia, välillä saattaa olla vain lyhyt juttu jostain uudesta ilahduttavasta asiasta. Kuvat herättää kateutta, joten taidan jäädä kadehtimaan ihan lukijaksi asti!

Freteistä kiinnostuneen koiraihmisen blogi nro.1! Oonkin jo muutamaan kertaan blogissa vieraillut, sillä noista näätäeläimistä on kiva aina välillä lueskella. Blogin yhtenä töhtenä frettejen lisäksi nähdään kaunis Akitaneiti Misla. Blogia en kuvailisi mitenkään kovin kuvapitoiseksi, mutta tekstiä on sitäkin enemmän ja se on helppolukuista ja sujuvaa. Ulkoasukin on silmäämiellyttävä. Pitänee jatkaa vilkuilua!

Kissablogi, joita tähdittää upeat Ella (venäjänsininen) ja Onni (kotikissa) kissat. Blogi sisältää hauskoja videoita, mitä hienoimpia kissakuvia ja juttuja mm. kissanäyttelyistä. Tämän blogin lukijaksi aion myös jäädä. Blogi ei ole ylimääräisellä koristelulla pilattu, ja se tekee blogista helposti lähestyttävän. 

Agilityn maailma Chihuahuan kanssa. Tämä blogi on pääosin treeniblogi, mutta sisältää myös muita arjen touhuja. Tästäkin blogista löytyy usein videoita. Xido on niin söpö, että ei haittaa vaikka kuvat eivät olekaan yhtä loisteliaita kuin ylemmissä blogeissa, mutta kuitenkin hyviä ja tuovat asiansa esille. Kaikki kääpiökoirien agilitystä kiinnostuneet, kannattaa katsoa!

Toinen treeniblogi, tai siis koiraurheilublogi, niinkuin kirjoittaja itse asian ilmaisee. Tämä blogi ei ole mitään kuvasadon loistetta, vaan täyttä treenaamista ja selkeää tekstiä. Löytyy postausta niin ruokinnasta kuin hieronnastakin, arkea unohtamatta! Eli vaikka treenaamista onkin paljon, ja ei siitä niin innostu, löytyy tästä blogista jokaiselle koiraihmiselle jotakin.

Nuoren belgianpaimenkoirauroksen metkuja ja treenaamista.

(ex hurttateam) + maalta kotoisin
Kolmen koiran elämää ja touhuja reippaasti kuvitettuna.

Kiitos kaikille linkittäneille!

4 kommenttia: