lauantai 23. marraskuuta 2013

Ylisosiaali maailmanomistajakatti

Minäpä tässä sain mahtavan idean, menin käymään naapurirapussa, jossa äitini oli kaverillaan kylässä. Vintin kautta kipitettiin tietysti jonkun paleltumishypotermiakuolemapaniikkikohtauksen välttämiseksi ja laskin pentusen maahan ja koitin että käveleekö panta ja hihna kaulassa. Ihan hyvin muuten joo, mutta olis mennyt kokoajan kotioppäin tai vaihtoehtoisesti varastoihin (onneks oli änkeemässä mieluiten just mun varastoon, ois ollut jopa avain että ois saanu sen pois jos ois vahingossa mennyt..).
 Oli taas meinaan hyvin ajateltu, ensimmäiset sanat tais olla että "vooooi" ja että "mähän en oo mikään kissaihminen." Mä aattelin että no ainiin *kirosana* ja alko vähän hävettään tollanen tuppautuminen. Mutta en sitten kuitenkaan siitä sen kummemmin välittänyt, törkkäsin pennun kehräämään äiten syliin. Siinä vähän leikittiin ja taas Dee halus mummun sylkkyyn ja sitten päättikin mennä myös äidin kaverin sylkkyyn. Hieman rupes toveria punastuttaan ja sano että "mua ei oo koskaan ollu kissa näin lähellä" ja jossainkohtaa "ainoo kissa mist mä oon yhtään tykänny on se sun toinen" (kun ne näki, en sentään tuppautunut sisälle, taisivat tulla hakemaan viinivelkojaan meiltä). Dior tuumas siihen että jeeee puskempa tuota ja kehräämpä niin pirusti niin sit se rakastaa muakin. Ja taisse vähän tykätä ;)
 Toi on kyllä ihmeellisen sosiaalinen ja tollanen kaikkien kaveri. Ja muutenkin tepasteli tosi rohkeesti maailmanomistajan elkein. Eihän sitä nyt voi olla rakastamatta!

_______________________________________________________________ Ainiin, aikaisemmin iltasella Rayca ja Sole oli täälä vahdittavana ja näkivät katin kanssa ekaa kertaa. Solesta kissa ei ensin tuumannu mitään, sylistä haisteli ihan hiljaa, mutta sittenkun Sole tuli toisen kerran haistelemaan niin jumalauta mikä kohtaus! Sähisi koiralle -> koira murisee -> kissa saa slaagin ja raatelee tiensä vapaaks mun otteesta. Voin kertoo että vähän kirveltäis nyt.
 Raycan kanssa meni taas sitten ihan ok myöhemmin, kissa tuumas vaan että jaa tollanen valkonen. Oltas selvitty ilman sähinöitä jos Rayca ei ois astunu ton kissan tassun päälle. Se nyt on vähän tollasta ahdistelevampaa sorttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti