tiistai 5. marraskuuta 2013

Leikkikaveri ja leikitön kaveri. meow.

Eilen käytiin Pradan kanssa toveri Reetalla moikkaamassa hänen kissaansa Nirua, tarkoituksena totuttaa Nirppaa toisen kissan läsnäoloon ja katsoa mitä tapahtuu kun kissa onkin pidempään hänen kodissaan, koska alle kuukauden päästä Nirulle tulee pikkukissakaveri. Viimeksi kun käytiin, olivat ihan ok, Niru lähinnä sähähteli ja Prada oli ihan fine. Nyt olikin sitten ihan eri ääni kellossa. Prada ei arvostanut yhtään Nirun liian tuttavallisia leikkikutsuja, murisi ja sähähteli. Niru kyllä läpäisi testin paitsi sen osalta että puolusti ruokaansa, jossa Prada ois välttämättä halunnut olla..
 Mutta sittenkun mentiin ulos, olikin taas ihan eri meininki. Prada kipitteli kokoajan Nirun perässä huomattavasti rohkeemmin, kai se oli sitten vaan "iiiiiih, oon toisen reviirillä, ihan varmana vielä syö mut"- juttu. Hah. Ulkona sitten ois voinut leikkiä. Tai no okei, kyllä se sisälläkin heti kun Niru käänsi selkänsä lähti vaanien perään, mutta muuten sähähteli kokoajan.
 Kun sitten siirryttiin ulkoa sisälle, oli sama juttu. mmmmmmmmmmmmmmmmrrrrrr ja khsääääsh! Mutta ei ehkä ihan niin paljoa kuin sillonkun tultiin. Noh, pitänee mennä vielä toiseen kertaan ennenkun pentu niille saapuu :)

Ulkona kyllä voi moikata!


Vanhempia nirukuvia. :)


Eilen suunniteltiin jatkopalaa tohon Pradan nykyiseen vaivaiseen kiipeilytelineeseen ;)

2 kommenttia:

  1. Joo, aika paljonkin harrastetaan tota :D Prada ja Bella kyläilee toisillaan vuoronperään, parikertaa käyty reetalla ja ensviikolla reetta ja niru tulee tänne :') hyvä täs kohtaa ku ne on noin pieniä vielä.

    VastaaPoista