lauantai 16. marraskuuta 2013

Kiipeilytelineen rakentelu osa 3.

Noniin, eihän sitä nyt voinut vastustaa pientä lisärakentelua, varsinkaan kun vanha ostettu ei sitten oikeasti sopinutkaan uuden itsetehdyn kanssa mitenkäänpäin yhteen. Pläh. Noh, lähettiin sitten taas ylöjärvelle puuostoksille Reetan ja Santun kanssa, jolloin Reettakin ilmaisi haluavansa Nirulle (ja tulevalle kissalleen Nerille) oman temmellyskentän pienemmän rinnalle. No, olikin sitten kaksi telinettä rakennettavana..
 Reetan telineestä tulikin sitten hippasen korkeampi kun mitä ihan osattiin hahmottaa, about 230cm, melkein kattoon asti. Mutta hieno on ja kissa tykkää (kuulemma vähän liikaakin)! Huomattiin että näppärästi vanhan puun saa purettua osiin ja hyödynnettyä sitä niin, että antaa välitasolle vähän lisätukea kun tuppas olemaan vähän hutera, toisinsanoen pohja olisi saanut olla vähän paksumpaa materiaalia..


 Meitin lisäosasta tuli aika hieno, siihenkin saatiin kierrätettyä tuo roikkuva alaosa ja yläpeti ja vielä lelupallokin. Lopullisiksi mitoiksi jää 100lx200kx80s uloimpien ja korkeimman kohdan mukaan mitattuna. Ensin ei oikeastaan välittänyt yhtään tuosta korkeimmasta tasosta, mutta tänään (kun torstaina oli valmis) on jo nukkunut siellä muutamaan kertaan. Prinsessapeti on silti paras.


Hah, pitää vielä ilmaista kuinka hauska tuo kissaotus onkin. Kiroilee perkeleesti kun leikkaa kynsiä tai nyt kun ensimmäistä kertaa furminoin sen, murisi vaan hassulla äänellään, mutta ei silti pyrkinyt pakoon. Ja murisi ainakin vartin toimenpiteen jälkeenkin ja häntä vispaa. Ihme angstipallo. Mutta se on jotenkin söpöäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti