sunnuntai 4. elokuuta 2013

Sprinttikisat, mätsäri ja koirapuistoilua!

..ja pari muuta juttua.

Aamusella käväsin viemässä Santun töihin yhdeksäksi. Anu tuli sitten sinne laitettavaksi veljensä exän häitä varten (hämmentävää) ja hieno tuli :) Mekkonsa on myös hieman pramea. Mä toimitin sitten tätä kuvaajan virkaa taas, ja sainpa hyvän työskentelykuvan Santustakin! Keräs hieman katseita tämä ABCllä talsiva rinsessa.

 

Vapauduttuani sieltä yllätyksellisesti jo ennen yhtätoista ajelin kotiin ja pakkasin Chanelin näyttelytavarat. Äiti tuli hakeen mut ja lähdettiin Primeralla kohti kauppia. Matka kesti yllättävän kauan kun unohdettiin käydä nostamassa rahaa ja piti mennä kalevan prismalle ottomaatille, eikä sitten osattukkaan kääntyä oikeasta kohtaa kaupille.
 Kerettiin näkemään muutama vinttareiden sprinttilähtö ja sain nappastua parit kuvatkin. Olisihan tuokin hauska harrastus jos vinttarin omistaisi tai sellaisen haluaisi. Ei se tokin mahdotonkaan ajatus olisi jos joskus olis talo ja piha. 

 


Tämä kaveri juoksi sitten oikeita kisoja ennen testaamassa rataa. Ymmärtääkseni ainakin!
Mätsärialue oli radan vieressä pienehköllä hiekkakentällä. Omaa vuoroa saatiinkin sitten odotella ihan ajan kanssa, kun Chanelin numero oli 34. Meikäläinen oli toista kertaa kehässä, jos nyt Chanelin ensimmäinen mätsäri lasketaan (se oli niin kauheaa säätöä ettei toista..) ja sehän oli oikeastaan ihan hauskaa, vieläkun oppisin juoksemaan. Tuomari oli tosi mukava ja kehui C'n olevan yllättävän valmiin oloinen ikäisekseen. Punainen nauha irtos vaikka handlerilla oli homma vähän hakusesssa. Punaisten kehästä sitten lennettiin toisessa karsinnassa "jatkatte sitten harjoittelua kotona" sanojen saattelemana. Se on vähän hassua, minäkun luulin että mätsärit on nimenomaisesti sitä harjottelua varten. 4 tuntia sielä sitten vierähti.


Nelli/Natzi Om. Anni K.
SIN 4
Epeli om. Sonja S.
Darra om. Sonja S.
Tämän jälkeen äiti vei mut kotiin, ja hyppäsin oman auton rattiin ja pyyhälsin takaisin Tampereelle santalahden koirapuistoon. Sinne ilmaantui Sonja ja Anni kaverinsa ja koiralauman kanssa. Uitettiin koiria vuoron perään ja ihmeen hyvin niillä riitti virtaa pitkän päivän jälkeen. 3 tuntia on ihmeellisen lyhyt aika, jos on mukavaa.


Rocu om. Anni K.


Kaksipäinen koira vesikipolla. Darra ja Mura.Illalla vähän ennen kymmentä lähdettiin tohon viereiselle pellolle pelaan krokettia äidin, Santun ja Mikan kanssa, skumppapullo kädessä. Olipas hauskaa pitkästä aikaa, muutama ihminen käveli ohi vähän kummissaan, mutta paras oli kun kaks poikaa ajo mopolla viereisellä tiellä ja toinen huusi toiselle "Noi pelaa tuola jotai ****n krikettiä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti