perjantai 2. elokuuta 2013

Ei turhia mourua

Kissavauvani on niiiiin iso jo! Kuukauden se jo tossa on köllötelly ja koko on ainakin triplaantunut. Harmi kun painoa ei voi kotikonstein mitata, kun meillä on vaan keltainen rikkinäinen koristevaaka.. Mutta pitänee punnita kun vie rokotuksille nuo.
Prada on ihan täydellinen kissa ollut tähänmennessä: aika rauhallinen, ottaa uudet asiat ja vieraat tosi lunkisti. Tulee syliin mutta ei kokoajan kerjää hellyyttä, sanoo asiansa mutta ei turhia mourua. Kaikista hienointa on se kuinka se ja Chanel on ystävystynyt, ne on niin hellyyttäviä yhdessä ja erikseen.
En myöskään olisi uskonut että kissa voi oppia kiellon noin hyvin. Meillä toimii kovaääninen "KSSSTT" joka useimmiten tarkoittaa alas pöydältä tai että älä suunnittele. Parvekkeen se on ymmärtänyt kielletyksi paikaksi.
Tänään ostettiin (tai siis tarkemmin pikkuveljeni) hieman heräteostoksena Pradalle kiipeyly&raapimispuu, ilmeisesti tykkää! Tuleekohan näistä öistä mitään jos älyää mennä leikkiin ylimmästä osasta roikkuvalla pallolla, se pitää meinaan aika kovaa mekkalaa!


toisessa majassa ois tilaa vielä toiselle pörriäiselle :3

Vaihdoin tässä päivän aikana 3 kertaa blogin taustan ja siihen mukautetun ulkoasun. En vaan voi olla tyytyväinen mihinkään! Tämän taustan väreistä tykkään itse todella paljon, mutta mua häirittee kun en saa kuvaa sopivan kokoiseksi ja tausta toistaa itseään. En osaa ottaa sitä pois enkä tiedä onko se edes mahdollista.
Kaikkia kehitysideoita otetaan vastaan!

Otin myös muutenvaan kuvia mun rakkaista sisustuselementeistä. Muokkailin aika  rajusti, mutta omaan silmään näyttää kivalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti