maanantai 12. elokuuta 2013

Kohti Hämeenpuistoa

Pieni mainos tähän alkuun: mun kuvat.fi taas käytössä!

Nousin sängystä 10min varotusajalla ja lähdin äidin ja tädin kanssa kohti Tampereen Hatanpäätä. Siellä tapasimme Saulin ja Samin ja koirat (Eevi&Veera). Meillä siis mukana C-jengi, Cirry, Curry ja Chanel. Matka kohti hämeenpuistoa alkoi Chanelin hirveällä kiljunalla, luuli pääsevänsä näsijärveen polskiin.. Hämeenpuistossa oli siis yritysmarkkinat (tjms) ja käveltiin se melko nopeasti läpi, kauheen montaa kojua jääty ihmettelemään, viiden koiran kanssa oli ihan mielenkiintosta pujotella ihmismassan keskellä. Käppäiltiin näsipuiston läpi ja mentiin mustalahden kahvioon vetäseen kahvit ja jätskit huiviin. Aiku oli hyvää jäätelöä! 
Hippasen nyt ramasee niin antaa kuvien jälleen puhua puolestaan.

ja ei kun tästä läpi!
PopUp(taide)-mangusti
Eevi ja Veera
Curry edustalla
Cirry
Koirille viilennystä eteläpuiston suihkulähteestä.
Niin ja Tuire kun vei meidät kotiin niin reffattiin vielä äitin koiria Cirryn ja Curryn kanssa, kun älyttiin että eihän ne oo vielä nähnyt. Rayca sano sanottavansa ensin kyllä kuuluvalla äänellä, mutta sitten käveli ihan reippaasti ja ongelmitta muitten mukana. Hieno kakara. :)

Sole kirmaa iloisesti kavereiden luoja lisään vielä että oon harrastanut parina iltana vähän ihmiskuvausta poikien kanssa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti