torstai 2. tammikuuta 2014

Ensimmäinen ja viimenen kerta

kun ostan tori.fistä yhtään mitään. Tänään ostin koiralleni liian pienet Non-stop Nome vetovaljaat. Ilmoittajan laittamassa viestissä mitat kuulostivat ihan fiksuilta, mutta kotiin päästyä huomasin niiden olevan ihan sikana liian lyhyet. Tässä ensimmäinen säpo mulle myyjältä:

"Valjaat ovat vielä myymättä! Ostin ne vanhimmalle ja pitkäraajaisimmalle
siperianhuskynartulleni, mutta ne olivat selästä hieman liian pitkät ja
rintapala oli myös turhan pitkä.

 Valjaat ovat kokoa 7, joka sopii noin 31-37 kiloiselle koiralle.
Kaula-aukko on 48-55cm, valjaiden rintapala 25cm ja selän pituus on 65cm."

Ei menny niinku elokuvissa, vaan valjaat ovatkin todellisuudessa ainakin mun mittauksilla: kaula-aukko 46cm, rintapala 25cm ja selän pituus 56. Valmistajan sivuilla taas mitat näyttävät lähemmäs mun mittailuja. Ja valjaissa on lappu joka sanoo valjaiden olevan kokoa 7.

Chanelin selkä on 63cm pitkä, kaulanympärys 50cm ja valjaat näyttää päällä tältä:yks päivä ostin kuitenkin kissatytöille ihan kaupasta valjaat.

Marniinalle pinkit ja Pradulaiselle punaiset. Ollaan niin tyttöä että! Marni ei oikein noita arvosta eikä paljoakaan suostu kuljeksimaan. Yritän kuitenkin pitää pieniä pätkiä jokapäivä noita päällä, että tottuisi. Pradaakin vähän hämää kun on eri malli kuin ennen, mutta kuitenkin hiffaa että voi ihan liikkuakin. Marmarille nuo on kyllä vielä iiiihan sikaisot ja Pradallakin sais olla vähän tiukemmat, mutta ei pelota että toi pikkukatti tulis muka kesällä niistä läpi, se ihan kohta Prada Hefnerin kokonen ja menee ihan varmana satasta ohi kasvussa. Eiköhän tuo keltasimmukin saa kesäksi toivottavasti vähän massaa, ainakin toivotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti