torstai 1. elokuuta 2013

Mersusta bensa loppu

Eilen oltiin Tampereen Nurmissa moikkaamassa nettitutun koiria, ennenkin tavattua kääpiöpinseriä Bettyä ja uutta 10viikkoista dalmatialaisen pentua Mersua. Mersusta vaan oli ehkä bensa vähän loppu, koska kaveri alkoi veteleen sikeitä kun istahdettiin pellolla maahan juttelemaan.Pentu oli ehkä söpöin taas pitkään aikaan ja sehän nyt tietenkin vaan lisää tätä ikuista pentukuumetta.. Onneksi sellaista nyt ei vaan oo mahdollista ottaa! Oli myöskin tosi reippaan oloinen kakara ja kivan tasapainoisen näköinen tyttö. Ja ne pilkut! Söpöä.

Chanel taas oli ihan urpo, kiskoi hihnassa menomatkalla ja vähän jopa tulomatkalla. Ihan tolkutonta. Heti kun on seuraa niin hirveellä höökillä eteenpäin, johonkin missä pääsee riekkumaan. Myöskin tuo sen paimentaminen alkaa meneen vähä yli, pörisee niskaan ja pyörii kun hyrrä tuupaten pennun nurin. Onneksi ei Mersu siitä järkyttynyt, kiljahteli vaan että ei tykkää, ja jatko reippaasti lönköttelyään.
Heitin sen sitten vielä uimaan ennenkun mentiin kotiin. Ihme vesihullu tapaus.


Tänään sitten hypättiin punaisen paholaisen kyytiin ja suunnattiin valkoisten kanssa Horhaan, Sole oli jäänyt kuulemma omasta tahdostaan kotiin. Ensimmäistä kertaa mentiin ajatuksena koittaa pitää Raycaa irti. Ei se karkaamalla ainakaan karkuun juossut, kuunteli kyllä ja hidasti tai pysähty, mutta kutsuttaessa tuli luokse aika 50/50 mahkuilla, paremmin jos kutsu Chanelin myös. Siitä on tullut niin nätti kun karvaa on tippunut kiitettävästi ja massaa on tullut hyvin! Näyttää jo ihan normaalilta koiralta. Pitäs viedä punnille jokupäivä.
Horhasta lähdettiin Primeran nokka kohti kotia ja käytiin vielä Alisella uittamassa tytöt joiden kielet roikku polvissa. Rayca myös ois kovasti halunnu mennä pelastaan yhden uimarin, mutta onneks oli kiinni :D
Kuvat on aikalailla Raycavoittosia näköjään.
2 kommenttia:

  1. Mukavia kuvia blogissasi. :) Etenkin pellolla heinän keskellä otettu mustavalkoinen otos on hieno, siinä on jotenkin ihan omanlaisensa tunnelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ja kumarran! Kamerallakin taisi olla poikkeuksellisen hyvä päivä :)

      Poista