torstai 22. elokuuta 2013

Toko ja soramonttu


Keskiviikkoiltana oli taas HÄEn tokoilureenit, joihin tälläkertaa Raycacin pääsi mukaan. Kun hieman myöhässä päästiin jäähallin pihaan, oli sielä pujottelureenit käynnissä. Rayca sitten lähti ensimmäisenä pujottelemaan koirakot (5kpl) ja meni ihan mallikkaasti. Chanelin kanssa oli enemmän ongelmia, mutta kun takaisinpäin käännyttiin niin suju ihan ok, Riia oli pakko moikata kahteen kertaan. :) Sitten ohiteltiin ja tässäkohtaa Chanelkin keskittyi jo paremmin. Sitten otettiin yksilölliset pätkät, seuraamista ja mitä kukakin halus. Itse reenailin sivummalla Chanelin kanssa jättämistä (tiedä näitä termejä, mutta että koira jää vauhdista makaamaan jne.) ja niissä tuo kyllä loistaa, vaikka odotusaika onkin vasta n. 30sek. Seuraaminen on kyllä ihan plääh, kulkee kyllä melko hyvin vieressä jos kipittää tarpeeksi reippaasti, mutta kontaktia hakee tosi heikosti, höh.
 Mutta päivän yllättäjä oli Rayca, ei oo totta että se oli noin hieno! Seuras kun vanha tekijä (tosin vain pieniä pätkiä) ja kokoajan tapitti äitee! Meinas ihan herkistyä kun tää 'enkuuntele, haukun kaikki, osaan istua'-hauveli päätti vähän esiintyä <3



Ja pari vauhtivalkosta pääsi soramontulle päästeleen höyryjä. Sisarukset Chanel, Rayca, Turbo ja Tiko, plus sisaruskaartin ulkopuolinen, mutta selvästi pomona toimi Roki.

Chanel
Roki
Rayca
Tiko
Turbo










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti