maanantai 19. elokuuta 2013

kolme koiramaista päivää!

Perjantaina sovittiin kuvaustreffit Chanelin veljen (Turbon) omistajan kanssa, tarkoituksena saada koko laumasta kuvia. Ajelin sinne sitten ilman omaa valkosta, koska Katjan bokserit saattaa olla vähän nartturasisteja :) Katjan poikajengistä tuli kaks lapsosta mukaan, ja kuvailin niidenkin touhuja. Lapsikuvaus on oikeastaan ihan hauskaa! (kenenkään lapsista en viitsi tänne kuvia laittaaa.) Huomasin myös että bokseritkin on hauskoja otuksia, niin positiivareita.


Babe
Stana
Turbo
Kun päästiin soramontuilta takaisin Katjan huushollille menttin juomaan sumpit, ja tuli puheeksi että Katja on Turbon kanssa menossa toko-reeneihin jäähallille kuudelta. No, mä sit ehdotin että jos mä ja Chanelkin tultas, ja se passas, niin ei muutakun nopeesti takasin Nokialle, koira autoon ja nokka kohti Hämeenkyröä. Kun päästiin paikalle niin nähtiin heti ensimmäisenä Chanelin kasvattajan kaveri Nina valkoisen kääpiösnautserinsa kanssa, ja joku muu nainen suursnautserin kanssa. Kohta Turbo ja Katja tuli paikalle, ja nainen ja sen tanskandoggi, jonka piti olla arka, mutta ei ollutkaan. Siinä pidettiin sille sitten namirinkiä ja alettiin tokoilemaan, leikkimielistä tokoilua, jotkut enemmän tositarkoituksella kun toiset. Nina ja tämä suursnautserin omistaja vuoron perään vetäjinä. Chanel ei kauheesti kuunnellu ohjatussa osiossa paljookaan, mutta sittenkun keskenään pyörittiin ja haki frisbeen autosta niin alko tapahtuun. Itselleni pidin myös juoksemisharjotuksia :') Vielä kerkes velipoika Tikokin liittyyn jengiin.
Turbo, Chanel, Tiko
Seuraavana päivänä olikin sitten mätsäröinnin aika, ja jälleen oli Turbo paikalla. Raycakin pääsi turistiksi, aikamoista mekkalaa se piti, yhdestä mustasta koirasta ei tykännyt yhtään, muuten oli vähän sellasta tyhjänhaukkumista. Kun mentiin ilmottautuun niin sade oli jo hellittänyt, mutta kun kehät sitten alkoi niin taas sato melko lahjakkaasti. Siinä sitten kangaskengissä pyörittiin ympyrää lätäköissä, mutta punanen nauha irtosi sekä Chanelille että Turbolle, joka muuten liikkui kuin ajatus! Kumpikaan ei sitten sijoittunut enää punaisten kehässä. Raycakin luovutti lopulta ja pisti maahan nukkumaan.

Tuolta sitten mentiin koirapuistoon, jonne tuli myös nettikaverit koirineen. Tosin laumasta puuttui kaksi koiraa, kun yhdellä silmätulehdus ja toisella juoksut. Rayca ei nyt haukkunutkaan ollenkaan kun toverit tuli portille, haukkui vaan kun yritti päästä muiden väliin leikkimään. Ja taas satoi, Äh.Rayca ja Sole tuli päivähoitoon sunnuntaina kun äiti lähti Kuopioon serkun miehen synttäreille. Saatiin edistystä Raycan kanssa asiaan kissaa-ei-saa-kytätä. Riitti yleensä kun sano vaan tiukasti ei, tai sitten uhkasi vesipullolla, ja parisen kertaa piti vettä tsuikauttaa päin näköä. No, taas oli sovittuna pentuetreffit illemmalla, jonne saapui noiden meidän valkosten lisäksi veli Turbo Hämeenkyröstä, sisko Luna Kangasalta ja kasvattaja Pete ja äitikoira Sani, joka kyykytti taas Chanelia ihan antaumuksella. Rayca änkes jälleen väliin huutaan ja pyytään leikkiin. :D Nuokin on jo hirween wanhoja, peräti 15kk, ajatella! Vastahan ne oli pehmosia karvapalloja.
Amorette "Chanel"

Anouk "Luna"
Aryel "Rayca"
"Ashton" Turbo
Lisää kuvia boksereista, tokoilusta, mätsäristä, Annin ja Sonjan laumasta ja täällä vielä pentutreffeiltä.

Ja hei niitä KYSYMYKSIÄ!

2 kommenttia:

  1. Huhhui, olipa siinä paaaljon HYVIÄ kuvia koirien touhuiluista! Melkosta menoa ja meininkiä ilmeisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli ehkä hieman ylikuvitettua :D Kiitämme paljon, kyllä oli illat väsynyttä koiraa. :)

      Poista