keskiviikko 14. elokuuta 2013

Eläinlääkäreitä ja sadepisaroita

Tämä sateinen päivä oli se päivä kun Prada pääsi ensimmäistä kertaa eläinlääkärille. Kauhee huuto upouudessa (hienossa!) kantokopassa, mutta ell. pöydällä oli nätisti. Chanelkin oli mukana ja molemmat sai rokotukset. Odotellessa Chanel oli söpö kun meni kokoajan kattoon että mikä kissillä on hätänä, awww. Lääkärikin kysy Chanelilta että 'ootko sä saanu pikkusiskon! Hoidatko sä sitä paljon?'. Hoitaja tykkäs Cstä hirveesti ja kehu että on siro. Siitä nyt en tiedä, ihme rintahirviö :D
 Pelästyin vähän kun lääkäri kuunteli Chanelin sydäntä melko kauan, mutta onneksi ei mitään sivuääntä kuulunut. Korvat pyysin kattomaan hyvin, kun C on aikapaljon rapsutellut. Siihen ell. sanoi vaan että hieman vaikkua mutta ei kuitenkaan tulehtuneen näköset. Kissan korvat oli sitte vähän jaskasemmat (en oo uskaltanu hirveesti putsailla), mutta ei nekään ärtyneen näköset. Kuitenkin koska melko likaset ja sekin rapsuttelee aika paljon, kehotti ostamaan korvapunkkilääkkeet. Näin tein ja nyt on mömmöt molemmilla niskassa. :)
 Siinä kun lääkkeitä ja laskua ooteltiin niin sisään tuli melko komee jätkä, ilmeisesti käärmeen kanssa, kehu vaan että oli joskus miettiny valkkaria. Hassua kuinka moni sanoo meinanneensa ottaa mutta kukaan ei oo ottanu, varmaan lukenu samat varotustekstit iho-ongelmista, pelkoaggressiivisuudesta ja eroahdistuksesta kun mäkin, mutta pelänneet niitä enemmän kun mä.


Se niistä eläinlääkäripölinöistä, musta on hassua että kissat _oikeesti_ pomppii ilmaan niinkuin jossain hauskoissa kotivideoissa. Prada tekee sitä nykyään melkeinpä aina kun Gaga kävelee sisällä, varsinkin jos kipittää normaalia kävelytahtia nopeempaa. :')
 Ja pari onnistunutta ootosta koirista nokian koirapuistolta auringonlaskun aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti