tiistai 11. maaliskuuta 2014

Haastepäivä 6/6 Sarpatin sesset
Aamu lähtikin kivasti liikkeelle soittamalla Polliisitädille. Myin autoni tosiaan tossa viimekuun lopussa ja postisetä toi kirjeen, jossa kehuttiin että joku oli ajanu 'mun' autolla Turussa kameraan 26km/h ylinopeutta ja kysyttiin että kiellänkö vai myönnänkö ja jos kiellän, niin kuka sitten. Soitin sinne sitten että ei kyllä mitään tietoa kuka sitä ois voinu ajaa ja ne sitten onneks näki sieltä uuden omistajan tiedot ja kehu laittavansa postia sinne suuntaan.. Olin niin varma että jää mun hoidettavaks ja se ostaja ei enää vastaa ja ja.. Mutta onneks hoitu. Aamukuva nyt on tosta urpokissasta joka ois halunnut hirveesti olla tässäkin asiassa avuksi syömällä kirjeen.

Päivällä lähettiin sitten Reetan ja Chanelin kanssa reippailemaan Sarpattiin ja taas hienosti uskalsin laskea tuon narttusaaran irti (otin kiinni vaan eräässä kohdassa missä pitää ylittää tie ja tiedän siinä asuvan uroskoiria) ja Chanel niiin nautti kun ei ole saanut juoksennella muutakun fleksin päässä.  Eikä paljoa kiinnosta muut piskit edellenkään, takana käveli jonkun matkaa joku villakoira ja toi oli kun sitä ei oliskaan.. 
 Eilenkin mentiin Horhaan pitkälle lenkille n.8km Raycan kanssa, ja sitä nyt ei voi pitää irti oli juoksut tai ei. No okei, kyllä mä soramontulla päästin molemmat vähän päästeleen höyryjä että siitä hihnalenkistä edes jotain tulisi. Rayca tuli hienosti kepin voimalla mooonta kertaa luo, ah ihanuutta! Eikä huudellut kellekkään vaikka vastaan tuli lapsia ja pyöriä, yks maailman komein tanskandoggi jne, mutta yhdelle koiralle piti vastata kun alkoi haukkumaan kun olisi halunnut tulla leikkimään.. Kolmen päivän sisään oon nyt käppäilly n.6h + ilta pissatukset ja aika hjuva fiilis! Ihanaa kun on tullu kevätkevätkevät!

Illalla soitin äitin vanhalle työkaverille kun huomattiin että sen vuokraamasta kämpästä porukka muutti pois viimeviikolla ja kysyin että mitä se sillä meinaa nyt tehdä. No vuokralle se sitä aatteli, joten mentiin samantien Reetan kanssa sitä katsomaan. Reetta siis haluaisi mielummin asua täälä keskustassa päin eikä Koskenmäen perämettässä. Olisihan se kiva kun voisi aina vaan hilpasta parin talon päähän kahville ja vaikka kissojenkin kanssa. Kämppä oli ihan sikahieno ja ihana, ite muuttaisin heti jos voisin!

Tämä olikin tämän haasten loppu sitten! 
Huhhuh. Oliko turhin juttu ikinä vai
ihan ok mielenkiintoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti