torstai 6. maaliskuuta 2014

Haastepäivä 3/6 Räpsyy räpsyy
Aamulla heräsin aikasin ihan vaan siksi että ketuttaa nukkua puolet päivästä. No okei, siks kans että kämppiksen äiti tuli käymään enkä halunnu täälä kuorsata. Parempaa aamukuvaa en nyt keksinyt, lenkille oltiin päivällä menossa kuitenkin kaverin kanssa, kissat näyttä aina samalta ja eihän se aamu käyntiin lähde ilman kahviakaan, joten ihan oikeutettu otos. Kävimmä aamulla suihkussakin mutta siitä nyt ei varmaankaan olisi ollut hirveän soveliasta kuvia julkasta, vai?

 Päivällä sitten Reetta-anneli haki mut ja Ceen kauppaan ja lenkkeilemään, mukaan haettiin myös Reetan kaverin nöffijunnu Viola, joka on jo reippaasti isompi kun tuo valkoinen (tänään kylläkin ruskealaikukas). Taas olin tyhmänrohkea ja päästin tuon irti menemään, olihan sillä kuitenkin kaveri jonka kanssa leikkiä ja keppi jota noudella. Pari koiraakin tuli peltopolulla vastaan eikä niidenkään luo ollut kumpikaan lähdössä vaikka kaukaa jo kuului ja näkyi ennenkuin otettiin noita edes kiinni.
 Käveltiin aikalailla puoltoista tuntia ja kuvia tuli otettua kahella kameralla ihan tolkuttomasti, mun otoksia kaveruksista näkyvillä täällä enemmän kun tämä haaste ei nyt oikein anna enempää tähän laittaa. Löydettiin myös joku vanha lato, jonka lattiaturpeisiin vähän upposin yrittäessäni ottaa vanhoista rataskärryistä kuvaa.. no, ei onnistunu.

 Lenkiltä kun tultiin, piti se tietenkin heittää heti hukkaan menemällä syömään pitsat. Pakko kehasta taas, jos joku joka tätä lukee sattuu joskus olemaan nälkäsenä Nokialla niin lämpimästi suosittelen Kulta-pizza grilliä jo ihan vaan salaatin ja salaatinkastikkeen takia! Ite on aina pakko tunkee salaatti kastikkeineen pitsan sisään, namnam. Kebab+feta+paprika=paras.

 Ilta on menny aika kiitettävästi kuvia muokkaamalla mutta kuva nyt on noista kahdesta urposta jotka tuola äänestä päätellen tappo toisiaan. Huhheijaa! Naamakuvaankin Marni änkes koska hieman tylsähköä laittaa joka päivä sama kuva samasta pärstästä.

Huomisiiiiin~

2 kommenttia: