sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kaikki tykkäs Chanelista paitsi tuomari

Lauantaina käytiin pyörähtämässä Katjan, Turbon, Chanelin, mun äidin ja Katjan kaverin Ritan kanssa Turku KVssa. Matkat meni lepposasti ja oli mukavaa, mutta tietää ettei tarvitse ensivuonna mennä. Käytävät tosi pieniä eikä sielä mahtunut olemaan mitenkään päin. Toooosi ahdasta.
 Koiraani ihailtiin kyllä ihan sikana ja jokapuolelta tuli kehuja. Eräs poika rakastu Chaneliin ja yritti ottaa siitä kuvia, kaksi miestä pysähtyi ihailemaan kun Katja harjoitteli Chanelin kanssa seisomista ja Chanel tapitti Katjaa kokoajan. Se oli niistä jotenkin hauskaa. Sit vielä joku ukkeli otti kuvia samasta tilanteesta ja hymyili.
 Kun Chanel oli Katjan kanssa kehässä ja mulla oli Turbo käsissä, päätti T alkaa kiipeilemään jonkun miehen purkuvaiheessa olevan häkin päällä. Onneksi ei se mies siitä pahastunut vaan alko Turboa rapsuttelemaan ja kyselemään kaikkea. Kehui kauheesti luonnetta, ja niinhän se on, velipoika on ihana!
 Kääntämässä käytiin, vaikka arvostelu olikin englanniksi, mutta käsialasta ei vaihteeksi saanut selvää. Siinä odotellessakin tuli nainen ja mies kertomaan kun heidän tyttärelläänkin on valkkari ja kehuivat kovasti ja kyselivät kaikkea. Oli siis harvinaisen mukavaa porukkaa liikenteessä!
 Mitä nyt Chanelin esiintymiseen tulee, olin tosi tyytyväinen kun niinkin hienosti meni Katjan kanssa, vaikka se oli ensimmäinen kerta kun on joku vähän vieraampi handlaamassa. Tuomari ei sitten tykännyt:

Turku KV (winter dog show) 18.01.2014 Tomasz Borkowski, Puola
 Hyvän kokoinen, tyypiltään feminiininen. Hyvä pää. Hieman alhainen hännänkiinnitys ja erittäin löysät ranteet. Hyvät kulmaukset, ahtaat liikkeet takana. Hiukan laskeva selkälinja tai 'notkoselkäinen' Hyvä leveä rintakehä. Yhteistyökykyinen ja ystävällinen luonne. Erinomaisessa kunnossa, hyvä pigmentti.
 NUO ERI NUK2

 Oonkin aina ihmetellyt ettei kukaan aiemmin ole tuosta hännästä mitään sanonut.. Musta se on aina ollut jotenkin hassun näköinen ja nyt se vielä korostuu kun kaveri on ihan karvaton. Löysät ranteet, se on totta. Miten ne on aina välillä paremmat ja nyt taas ihan kaameat? Ja koira hierojalle kun on varmaan selkä jumissa, josta tuo köyrymaininta tuli. Laskeva selkälinjakin pitää paikkaansa mutta ei mun silmään mitenkään kauheasti. Mutta positiiviset kommentit olikin niistä tärkeimmistä asioista!
 Kuitenkin ihan mukava reissu ja Chanel esiinty hienosti.

 Ashton "Turbo" om. Katja Niemi NUO ERI NUK1
 Ilúvatar Vom Niehuser See "Tarra" om. Laura Salojuuri  JUN ERI JUK1 SA
 Tarra
 Chanel

3 kommenttia:

 1. "Ei tykännyt"? :DDD ERI NUK2? Mun mielestä toi on törkeen hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siinä kohtaa kun luokassa oli vaan yks koira ton lisäksi :D

   Poista
 2. Kyllähän se tuomarikin jonkin verran tykkäs Kanelista, kun antoi ERINOMAISEN ;)

  VastaaPoista