sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Snowwow

Torstaina illalla saatiin aika mukavasti lunta maahan. Pimeyttä uhmaten otin kuitenkin kameran ulos mukaan ja lähdin iloisesti leikittämään Chanelia ja Raycaa, joka jäi muutenvaan yöksi. Oli niiin ihana ilma kun näkikin peräti jotain, eikä ollut kylmäkään kun ilma tuntuu kuivemmalta kun on lunta maassa eikä vaan sada vettä.
 Tytöt rakastaaa lunta ihan älyttömästi, varsinkin Chanel sai muutaman spurttihepulin ja antoi Raycalle ensilumipesun jos toisenkin! Liikekuviin ei nyt kamera ihan taipunut mutta pari pönötyskuvaa räpsäsin. Päivällä päästiin sitten kunnon lumimyräkän keskelle riekkumaan. Lumipalloja tuli heiteltyä neljäntoista lumilyhdyn edestä ja koirilla oli mukavaa. Raycalla oli korvat harvinaisen hyvin tallella ja uskalsin sitten irtikin päästää kun ei ketään näkynyt, ja tuli kerrasta luo jokakerta! Kyllä tolla siis ehkä jotain on korvien välissä.. kai?


Koirat näyttää rääkätyltä, koska olihan se niin epäoikeudenmukaista että ei päässyt nytheti juoksemaan.. 
Suuri vääryys tapahtui.

4 kommenttia:

 1. Ihania lumikuvia!! :) Haha, meilläkin koirat yleensä näyttää vähintäänkin yhtä rääkätyiltä yhteiskuvissa :D Menee aina hetki ennenkuin saa vähän ilosempaa ilmettä naamalle kaikenmaailman lepertelyn ja maanittelun jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ajastimen kanssa oli sinänsä vähän vaikeaa kun ei kuva tietenkään ekalla kerralla onnistu ja piti pariin kertaan ravata kamera-koirat väliä niin rupes hippasen maltti loppumaan noilta! :D

   Poista
 2. Aivan mahtavia talvisia kuvia. Voi kun tännekin tulisi jo kunnolla lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tännekin saisi tulla takaisin, nyt ei ole taas lumesta paljoakaan jäljellä, pieniä kasoja vaan :(

   Poista