torstai 9. tammikuuta 2014

alkaa veellä loppuu oolla, hienoo ajella Ventolla

Ah, sainpas kuvalinkit vihdoinkin kasaan, en ookaan kun sunnuntaista asti yrittäny! ---->

Reetta oli kissoinensa täälä yötä viimeyön.. Koko illan Chanel vaan pakoili Nirua ja vaikutti melko ahdistuneelta, lähätti ja tuijotti Nirua kokoajan ja meni pakoon aina kun Niru liikku sitä kohti. Niru oikeen ahdisti sen telkkarin ja olkkarin pöydän väliin, joten tää 32,4kg hyppäs pöydälle että pääsi sohvalle. Huoh. Yö meni kuitenki rauhallisesti eikä aamulla pelottanut yhtään niin paljoa, kun oli huomattu että ei toi toinen mua ehkä tapa. Ei niistä sitten kuitenkaan ihan parhaita kavereita tullut.

Prada                                              Marni 
Niru                                                   Neri

 Tänään päivällä (keskiviikko) oli tarkotus lähteä kävellen kauppaan, mutta ulkona huomasin että Sonja oli laittanut viestin että ovat koirineen Annin kanssa koirapuistossa. Laitoin viestiä että ovatko vielä, ja myöntävän vastauksen jälkeen pompattiin Reetan kanssa ventoon ja eikun nokka kohti Tampereella sijaitsevaa Santalahden koirapuistoa. 
 Mua vähän etukäteen jännitti että mitähän tuo Kilahtelijaneiti Valkoinen tuumaa kun ei olla oman kylän puistoa isommassa koirapuistossa oltuu puoleen vuoteen, eikä Nokian koirapuiston koiramäärä koskaan vastaa sitä mitä Santalahdessa saattaa olla. Hyvinhän se meni, kun vastassa oli osa jo tuttuja koiria ja randomkoiratkin pienempiä, eikä ne ilmaissut sen kummempaa mielenkiintoa Chanelia kohtaan. Piiikkuinen 5kk Dura pomppi leikkien kokoajan Chanelia päin, senkin Chanel otti ihan hyvin ja leikki takaisin tai lähti juoksuttamaan muita. Annilla oli kaikki mukana, eli Noma, Rocu, Mura, Natsi ja Dura ja Sonjalla Epeli ja Darra, plussana Darran ja Muran sisko Fia, joka on Annilla ollut hoidossa jo jonkin aikaa. Kaikki kolme samannäkösiä mutta silti niiiiiiiiiin erinäkösiä.
 Mä niin rakastan noita koiria, joko omistajat on suomen koirakuiskaajia tai sitten niillä vaan on ihan sairaan hyväluontoset piskit. Epeli nyt on vieny mun sydämen ihan täysin, kun ennen se oli vähän arka tjms eikä tullut luo kirveelläkään, mutta nyt se tuli kutsusta ja sitä sai rapsutella mielinmäärin.
 Mutta sitten alkoi taas lappaamaan näitä ei niin fiksuja koiranomistaja joka tuo täysin ylikierroksilla käyvän koiransa puistoon.. Kauhee meteli portilla (no okei, kyllä mekin tullaan melkosen kauheella ja toki myös nololla huudolla, mutta haukku on paljon matalampi, rauhallisempi  eli sellanen MÄTUUNNY eikä sellanen HEIMÄTUUNNYKATTOKAASPÄÄSISKÖJOKIIREKIIREPS.TAPANKAIKKI-huuto ja mä sentään käskytän tai/ja liikun vasta kun lopettaa huutamisen ja/tai vetämisen) ja omistajat vaan jotain piipittää portilla ja päästää silti sen koiran sinne ilman että se yhtään rauhottuu. Ja siitäpä sitten koira syöksyy suorilta jonkun niskaan pörisemään. Yks mylly sielä tuli, mutta ei vissiin mitään pahempaa, mutta Natsi-parka menetti kyntensä juostessaan pakoon yhtä koiraa, joka oli selvästi sitä mieltä että se on paisti. Koko maailma olikin sitten veressä ja koiran omistajakin kerkes livahtaan ennenkun me koko tapaturmaa huomattiin.
 Alla olevat kuvat on pöllitty Annin kuvasivulta, joten kaikki kuvat (c) Anni Kaihola

Noma                            Rocu                            Mura
Natsi                            Dura                               Epeli
Darra                                Fia                              Chanel

Puistosta kun lähdettiin, mentiin käymään Mustissa ja Mirrissä, sain viimein kaipaamani kissanhiekkalapion, kun vanhassa on ihan liian pienet lävet ja menee aina hiekkaa hukkaan enemmän kun laki sallii. Retu osti kotiin takaisin muuttavalle hamstaakelilleen vähä haketta. Mentiin hakeen se hamstaakeli ja laitettiin asumus kuntoon ja nopeasti takaisin kotiin katsomaan että onko kaikki kissat selvinneet hengissä, vaikka olivat nelistään. Elossa oli.
 Koska meiltä toissapäivänä jäi Macaronsejen täytteitä yli, leivottiin nyt Santun reseptin mukaisia keksejä jotka sitten taas mascarponemömmöillä täytettiin. No okei, jatkelin vähän ranskankermalla. Ei taas mennyt ihan niinkuin reseptin kuvassa, mutta hyviä oli!

1 kommentti:

  1. http://tassujenkertomaa.blogspot.fi/2014/01/linkita-blogisi-tulokset.html

    Pääsitte blogimme Linkitä blogisi - tuloslistalle! :)

    VastaaPoista