torstai 10. heinäkuuta 2014

Tuplavalkoista heinäkuuta


Rayca ja Sole tuli tänään hoitolapsiksi, joten nyt meitä on täällä kuus akkaa! Onneksi ja harmiksi Sole menee huomenna mun isovanhemmille hoitoon, mutta voi olla että palautuu jossei ne pärjää sen kanssa. Äiti lähtee siis Saarenmaalle mun tätien kanssa ja on siellä 10-24.7 ja tuon koko ajan pitäisi pärjätä noiden kahden valkoisen kanssa. Voin kertoo ettei tuu mitään! Varsinkin näillä keleillä, ei varmasti riitä voimat noitten kahden kanssa kun jaksais mennä ulos yksinkään. Tarvitsee vissiinkin laittaa jommallekummalle kuonopanta, vaikka en kyllä sellasen käytöstä kauheesti pidä. Voisko kelit nyt vähän lauhtua jooko, lämmetä taas sitte loppukuuta kohti? Ja valitinko jo hyttysistä? Herranjumala mitä parveja.Koin tuossa viikko takaperin kauhunhetkiä kun imuroin kämppää jotta se olisi taas 5min karvattomampi. Kun lopetin niin huomaan märän läntin sohvassa. Epäilin tietysti heti ensimmäisenä kämppiksen koiraa jolla muutenkin on vähän tapana kuseksia sisälle, mutta menin haistamaan ja meinasin pökrätä, sohvalla majaili siis tujuin kissankusi ikinä. No yritin tietysti ensin pesuaineella hinkkailla, tuloksena vaan se että läntti levis ja haju pysyi. No sitten muistin että joku kehotti laittaa ruokasoodaa. Laitoin, ei mitään vaikutusta. Sitten googlailin ja aika moni kehui että etikka auttaa. No, siinä sitten puolpulloa etikkaa lensi sohvalle ja se haju oli vielä kamalampi. No, sitten vaan hetin päällysteitä ja masentelin. Onneksi toverini Ira tuli seuraavana päivänä pelastamaan tollasen hajunpoistajan kanssa ja siltikin olin aika skeptinen toimimisen suhteen, kun toi sohvan kangaskin on tollasta materiaalia.. Mutta autto jumalauta! Elämäni on pelastunut. Itkua jo melkein väänsin ja ajattelin että täs pitää nyt lähtee viemään sohvaa kaatopaikalle ja ostaan jotain kakspaikkasta klippania..

Syyllinen.

Saatiin Janikalta haaste, joten tässä vastauksia. Haasteen voipi tehä kuka itse haluaa ja kysymykset voi ottaa tuosta alempaa, uskoisin!

1. Mikä on elämäsi onnellisin/paras muisto?
- hihi, ehkä vähän kliseistä, mutta se kun Chanel ensimmäisen kerran todistettavasti tunnisi nimensä/mun äänen. En tiedä onnellisin, mutta ainakin hellyyttävin. Rakkauspakkaus.
2. Harrastus, jota et harrasta mutta tahtoisit?
- Ratsastus. En tiedä mistä yhtäkkiä oon kehittänyt itelleni kauheen heppaikävän. Koskahan oon viimeks nähnyt hevosen lähietäisyydeltä, hmm, varmaan joskus vuonna 2010 tai vielä siitäkin alaspäin. 
3. Kuvaile millaista elämäsi on 10 vuoden päästä.
- Noh enpä osaa sanoa, toivottavasti ei ainakaan yhtä saamatonta kuin nykyään. Olisi kiva jos olisi työpaikka, ja suurehko oma piha jossa juoksentelisi toinenkin koira tuon yhden lisäksi, jos sitä silloin enää on (huihyi!). Ehkä mies olisi kiva, ehkä. Ja sit se piha vois kans olla ulkomailla.
4. Mitä tahtoisit tehdä työksesi?
- Sen kun tietäis, ni ois elämä helpompaa.
5. Minne tahtoisit matkustaa? Miksi?
- Lontooseen on ihan hillitön ikävä, mutta siis ihan oikeasti haluaisin matkustaa Aasiaan, mieluiten eteläkoreaan.
6. Mitä asiaa/asioita kadut elämässäsi?
- En paljoakaan mitään, mitä nyt vähän parin kissan ottamista aina välillä...! ;)
7. Jos täytyy valita, mikä eläin olisi seuraavana hankintalistalla?
- Koira. Varmaankin toinen valkoinen tai sitten joku ihan muu, vähän pienempi.
8. Oletko tyytyväinen tämän hetkiseen elämääsi?
- Oon ja en, enimmäkseen en. Yäk, kuulostipa pahalta..
9. Mistä unelmoit tällä hetkellä?
- Matkustamisesta ehkä eniten. 
10. Mitä näet, kun katsot peilistä?
- Pärstäni, höhö. Ihmisen, joka vois olla ihan kivan näkönen jos pitäis enemmän huolta itsestään.
11. Mitkä ovat kesäsuunnitelmasi?
- Hoitaa erästä piskiä ja saada sille mahdollisesti jotain järkeä päähän samalla kun yritän olla satuttamatta itteäni sen kanssa. Myöskin yks reissu ois tulossa, mutta enpä siitä vielä puhu, koska jos etukäteen hehkuttaa niin kaikkihan menee tietysti perinteisesti mönkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti