perjantai 25. heinäkuuta 2014

Ah, se on ohi!

Kerrotaas vähän tästä kuluneesta kahdesta viikosta! Rayca oli siis meillä hoidossa kun äiti lähti vähän ulkomaille. Tuskailin aluksi aika paljon että mitä tästäkin tulee, mutta yllättävän hyvin loppuenlopuks meni. On se Raikuli kyllä vähän ärsyttävä kun vetää ja ei usko, mutta kyllä noi sai onneks pidettyä jotenkin hallinnassa. Sisällä Rai on kuitenkin ihana nallekarhu, jos kissojen kyttäämistä ja siinä touhussa hirveää piippausta ei lasketa.. Ajattelin että kyllä se kahdessa viikossa kyllästyy, mutta kun ei niin sitten ei. Prada muutamaan kertaan anto tassua mutta ei kuitenkaan 'täysiä' yritti vaan varottaa, mutta ei sen paksuun kalloon mee varotti sitä kuka vaan, mistä vaan. Yöllä lenkillä kyllä päästin (heh) surutta irti kun ei ketään ollu missään, ja kyllä se sieltä sitten tuli kun Chanelkin, kun ei mitään mielenkiintoisempaakaan näkyny lähipiirissä.. Inhottavan kuuma ilma ollu kokoajan, eikä olla ees päästy uimaan kun oikeasti on ollu niin kuuma että kukaan ei ois rannalle asti selvinny ja autoakaan ei nyt si ollu..
 Tytöt leikki ihan kauheesti kokoajan, mutta olin vähän yllättyny että tänään kun Rayca lähti ja mentiin Chanelin kans kaksin vaan pihalle niin tää heittää hirveetä häränpyllyä ja oli ehkä onnellisin ikinä. Sellanen äitin tyttö!
 Kuviakaan ei nyt innostanut ottaa kun yhtenä iltana, wuhuu! Mikähän mulle on tullu? Laatukin on nii hienoo että silmiin sattuu mutta ei tätä nyt ihan kuvatta voi jättää. Jospa sitten tulis viikonloppuna enemmän räpsittyä kun lähdetään Kokkolaan Janikalle kesäreissulle! Vähän jännää kun ei olla koskaan nähty, Chanel ei oo koskaan ollu junassa ja mua muutenkin ressaa junat ihan -sti liikaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti