keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kolmena päivänä hauskaa.

Sunnuntaina Prada käväs ulkona kun olin Chanelia pissattamassa. Ei toi kisu hirveesti liikuskellu, jos vein vähän kauemmas niin kipitti mun syliin tai taakse. Katteli lähinnä kun Chanel hyöri ympärillä, mutta sekin oli jännää jos C tuli lähelle. Melkoset oli viritykset: Chanelin pentupanta kaulassa ja siinä kiinni näyttelyhihna+fleksi. Kauaa ei kyllä hyöritty kun alko ukkonen paukkuun jossain, sitä ei kauheesti pikkuneiti arvostanut.

Käytiin myös ihmispoikien kanssa hohtokeilaamassa nokian Gr8ssa. mä voitin ekan, santtu tokan ja mä vikan kierroksen. Kivaa oli ja kuuma tuli, siis että olikin kuuma! Viimenen kierros olikin sitten jo todella tuskainen kuten taulusta näkee..Keilaamosta mentiin Santun äitille saunomaan ja uimaan. Ihana paikka! Saunan lämmetessä vedettiin pitsat naamariin. Vesi oli lämmintä ja se virkisti ihanasti! Eka saunasta-uimaan-kerta meni kylläkin vähän harakoille kun siinä laiturilla kerkes jäätyyn ennenkun kun Herra S pääsi veteen..

 
Se siitä sunnuntaista, kun maanantaina oli Santun synttärit :) Poika väänsi melkoset tarjottavat, tiikerikakkua, chili-kinkku-voileipäkakkun ja vadelma-valkosuklaamousse-kermakakun, jossa oli vielä marenkiakin päällä. Ai että! Vieraitakin oli tää mun kaksio täynnä.Tiistaina taas kaverini Ira tuli Pradan siskon Bellan kanssa viettämään peli-iltaa (meillä kaikki illat on peli-iltoja :D ). Sivuprojektina oli uudestaan yrittää totuttaa Bellaa koiriin, nyt meni jo paljon paremmin kun viimeksi, vaikka ei se vieläkään kovin rennosti osannut olla. Koirat kyllä onneksi suhtautu aika passiivisesti kissimirreihin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti