sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Luonnetestattu on!


Chanelin veljet Tiko ja Turbo aloittivat päivän ja Chanel lopetti.
 Pojilla meni hienosti ja (pisteet näkyy tämän alla) Poikien esiintymistä katsellessa jännitys vaan kasvoi ja mulla alko oleen tässä kohtaa jo ihan jäätävä jännitys päällä. Seurattiin muutama testi ja lähdettiin sitten lounastauolle leikittämään koiria Katjalle.
 Tultiin takaisin ja siellä jo mentiin aikataulua edellä, joten siinä olikin enää vain pitkäkarvainen collie meitä ennen. Siinä istuskellessa alkoi polvet jo tosissaan tutista ja tähtiä näkyä silmissä, mutta ei auttanut kun hakea koira ja marssia seuraavana kentälle. Siis mua ei oo ikinä jännänny noin paljoa mikään.

ALFIE "Tiko" +97 video lisätään kun tulee
Toimintakyky: -1 Pieni
Terävyys: +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: -1 Haluton
Taisteluhalu: -2 Riittämätön
Hermorakenne: +1 Hieman rauhaton
Tempperamentti: +3 Vilkas
Kovuus: +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys: +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: ++ Laukauskokematon

ASHTON "Turbo" +83 vidro lisätään kun tulee
Toimintakyky: -1 Pieni
Terävyys: +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: -1 Haluton
Taisteluhalu: -2 Riittämätön
Hermorakenne: +1 Hieman rauhaton
Temperamentti: +2 Kohtuullisen vilkas
Kovuus: +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys: +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: +++ Laukausvarma

Turbo & Tiko
Esittelyn aikana puntti tutisi ja olin muutenkin tosi hermostunut enkä oikeen meinannut saada sanaa suustani. Ajattelin että Chanel ei alkaisi tuomarin kanssa leikkiä oikeastaan ollenkaan, mutta alkoikin yllättäen hetken lämmettyään vetää ihan kiitettävästi, eikä mun tarvinnut itse sitä sitten leikittää ollenkaan. Tuomari vähän yllättyi kun se alkoikin syttymään, kun velipojat ei leikistä innostuneet melkein yhtään, ja sanoi vaan "Katos eukkoo!"
 Kelkkaa Chanel säpsähti ja pakoili, meni sivulle, mutta kävi kyllä edessäkin haukkumassa ja vähän haastoi sitä mutta väisteli. Kun mentiin tutustuun ja näytin hihaa, otti kiinni ja meinasi alkaa sitäkin vetää. Perässä roikkuvat tölkitkin ois kelvannu leikkikaluiks.
 Hyökkäyksessä ensin vähän pakoili, vähän puolusti, mutta kun tuomari tuli lähemmäs, alkoikin pyytää leikkimään. Tuomarilla oli kuulemma ollut pokassa pitämistä. Itehän nyt en nähnyt millämielellä se sielä takana ja sivussa haukkuu ja riehuu, joten oli vähän sekavat fiilikset siinä seistessä.
 Sitten mentiinkin haalarille, jonka ajattelin olevan kaikista vaikein juttu. Sanoin kannustusjoukoille että en osaa varmaan kävelläkkään ja en osannutkaa, vaan piti kävellä uudestaan ohi. No, sittenpä käveltiin ja kohdalla haalari pomppas ylös ja Chanel oikeen huudahti kun pelästy, ajattelin siinäkohtaa että joo ohi ei päästä kovin kirkkaasti, mutta sitten Chanel menikin itse haistelemaan haalaria ja se piti vetää perässä pois. Tynnyriä väisti kans voimakkaasti, mutta tuli sitten kyllä heti siihen kun mä kyykistyin eikä se sitten ollutkaan edes kiinnostava.
 Pimeessä huoneessa ei pressuja säikkynyt, mutta mua se ei heti löytänyt, ilmeisesti kuitenkin kauheasti yritti ja käveli ohitse, ennenkuin älysi vähän nenää käyttää ja sitten löysikin mut nopeasti, eikä paikkaa arastellut. Kuulemma oli tuomari sanonut että "Ehdottomasti päivän paras pimee huone".
 Seinä mua jännitti etukäteen kanssa kauheasti, koska en oo tota ikinä yksin mihinkään kiinni jättänyt. Katselin kun tuomari alkoi lähestyä ja melkein heti alkoi Chanel haukkua ja meteli voimistui kokoajan mitä lähemmäs tuomari meni. Oli alkanut puolustaa ihan hyvin itseään kun apuja ei tullut, ja aika pitkälle tuomari hyökkäyksen veikin.
 Laukauksia ei säpsähdellyt ja laukausvarmaksi merkittiin.

Toimintakyky: +2 Hyvä
Terävyys: +3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +1 Pieni
Taisteluhalu: +2 Kohtuullinen
Hermorakenne: +1 Hieman rauhaton
Temperamentti: +3 Vilkas
Kovuus: +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys: +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: +++ Laukausvarma

Tulos: 187 +++

Tuomarit: Marco Vuorisalo ja Katri Leikola."se oli kyllä tosi kiva koira". On se vaan tollanen hassunassu!

1 kommentti:

  1. Erittäin onnistunut ja mukava päivä! Kiitos kaikille osallisille!!! :)

    VastaaPoista