maanantai 3. maaliskuuta 2014

sorry sorry sorry

Jepjep, tauolla ollaan oltu jo reipas kuukausi. Miksi? Kevät, varsinkin just tälläset märät kelit, aiheuttaa mulle lähes aina tälläsen pienen masistilan, ei oikein jaksa mitään, innostua mistään tai keskittyä mihinkään. Ei olla siis kauheasti tehty. Kamerakin on pölyyntynyt hyllyllä.

Koirapuistossa ollaan käyty kääntymässä melkeinpä päivittäin (nokialla siis), mutta nytpä tuo valkone paholaine alotti kolmannet juoksunsa. Eräs nätti sunnuntai aamupäivä mentiin Reetan, Sannin, Violan, Chanelin ja Raycan kanssa puistorundille Pirkkalaan ja Santalahteen. Viola joutu urpokaksosten terrorisoinnin kohteeksi niinkuin kuvista näkee. Toiset kuvat taas on Nokian koirapuistosta kun Anni kävi koirineen moikkailemassa meikäläisiä. 
Ykspäivä mä harrastin suurta petturuutta. Mä lähdin kämppiksen koiran, Gagan kanssa katsomaan Reetan kaverin siskon Mopsia Suloa, ja jätin tuon veripeen äitille leikkimään siskonsa kanssa. Ajatuksena oli vaan seisoskella pellolla ja katsella ja kuvata kun lyttynaamat leikkii, mutta suunnitelma kuullostikin liian hyvältä ollakseen totta.. Gagaa ei kiinnostanu sulhasehdokas sitten ollenkaan, joten päätettiin lähtee sitten käveleen. Ja käveltiinkin sitten melkeinpä 2h lenkki pelloilla ja mettässä. Hitsi kun otti päähän kun ois kerranki ollu uus maasto ja Chanel ois tykänny niiiiii paljon. Höh.

 Pidemmittä puheitta ja paremmitta kuvitta koitetaan tästä päästä taas uuteen nousuun blogin suhteen!
2 kommenttia:

  1. Mainioita kuvia, mulla onki ollu jo ikävä teitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee! Osa on ihan jees ja osalla tekis mieli heittää pelikaania. :D

      Poista