keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Haastepäivä 2/6 heeeei pahvinkantaja
 Aamukuva on meidän aamuisesta huutokonsertista, joka toistuu päivän aikana melko monta kertaa, kissat ruokakaapilla rääkymässä miksi mitään ei jo ole kipossa. Pakkohan sitä on heti ensimmäisenä aina antaa kun ei tota huutoa kuuntele Erkkikään, eikä Pentti eikä Penakaan sen paremmin ja sitten seuraavan piippaajan kanssa ulos.

 Päiväsellä äiti tuli käymään Raycan ja Solen kanssa kahveella ja Rayca kissoja piirittäessään ajatteli rikkoa sen mun juuri paketista otetun HDMI-piuhan, joka oli koneissa kiinni kun katsottiin mun kuvat.fistä mun serkunpoikien kuvia, Rai siis kompastui siihen ja piuha irtos koneesta ja siinä pyristellessään tiputti myös mun kameran lattialle. Olin varma että vähintäänkin joku väänty siitä piuhasta ja objektiivin linssi halki, mutta molemmat pelittää onneksi ihan normaalisti. Muuten vois olla että Suomi olisi yhtä valkoista köyhempi maa. Äispä sitten ei taas voinu itelleen mitään vaan alko tietysti tiskaamaan (<3) ja meikä paineli viemään pahveja ja kauppaan. Tehtiin sitten Santun kanssa kana-riisi-juusto-kruunuvihannes-paistosta kirsikkatomaateilla, pestolla ja parmesanilla, ja oliko ees vähä hyvää!

 Illalla ei tapahtunu mitään sen kummempaa enää sitte, kattelin/kattelen töllöä ja meen vielä koiran kanssa ulos ja ABCllä käymään. Auringonlasku oli nätti vaikkei kuva hirveästi imartele ja perkeleen nosturikin tuohon änkesi väkisin mukaan. Lemminkäisen pojjaathan siis rakentaa tuohon meidän taloon aikalailla kiinni kerrostaloa, ja tätä meteliä ja kauniita näkymiä ollaan jouduttu kestään jo joulukuun puolivälistä eikä loppua näy. Vesikatkokset, sähkökatkokset ja patterin kylmeämiset on jo ihan tuttu juttu.
 Aika tällänen kotipäivä siis, ei juurikaan meikkiä ja hiukset vaan harjattu, kärsikää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti