keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Neljän päivän koirasaldo : kymmenen!Pitänee nyt ottaa itteensä niskasta tiukasti kiinni ja alkaa raapustella --> Kauheesti koirareffejä ja aion nyt törkeästi tunkea taas pelkän kuvapostauksen kaikista näistä leikkituokioista.
 Perjantaina yks mun ehdottomasti parhaista kavereista tuli helsingistä vanhemmilleen ylöjärvelle ja oli jopa aikaa mennä sinne kameran kanssa hengaileen ja Chanelkin pääsi näkemään poikaystäväänsä! Kuvatkin on fiilikseltään melko syksyisiä kun laskeva aurinko kultasi kaikki puut. Nättiä!


Nano
Lauantaina mut pyydettiin hämeenkyröön räpsimäät jättiotuksista muutamat kuvat. Suomeksi Chanelin veljen omistaja Katja oli menossa soramontulle ystävättärensä kanssa koirineen. Otin tytöt mukaan ja vastassa oli tietty velipoika Turbo ja tanskandogit Zorro ja Herkku. Chanel ensin kyllä pelkäs kun Herkku tervehti aika innokkaasti, eikä me koskaan noin isoja koira olla tavattukkaan. Kuitenkin alkujännityksestä selvittyään ei paljoakaan välittänyt.. Rayca taas otti lupsakat jättitoverit vähän enemmän tosissaan ja paras suoritus oli ehkä 3m päässä Zorrosta. Muuten piti turvaväliä sellasen 50m. :D


Zorro
Herkku

Ja sitten tämä epäonninen sunnuntai... Näyttelykehänlaidoilta tuttu Laura espoosta kertoi kuukausi sitten olleensa mökillä ylöjärvellä ja kysyin sitten tietysti heti että ootteko tulossa koska uudestaan ja vastaus oli tämä viikonloppu. Sunnuntaina piti mennä johonkin lenkkeilemään, mutta tietysti olin antanut väärän numeron Lauralle ja nehän oli kysellyt mua jo keskipäivällä ja mä aloin ihmetellä miksei mitään kuulu vasta yhden jälkeen. No, päivälenkki meni ohi, mutta onneksi kerkesivät vielä piipahtaan täällä ennenkuin lähtevät takaisin kotiin. Pääsimpä näkeen vauvvavalkkarin, voi itku kuinka kaunis pieni. Lauran blogiin

Viva
Tarra
Ja sitten vielä maanantaina tavattiin vanhan luokkatoverin kanssa ranskanbullatreffejen merkeissä! Jätin Chanelin äitille riekkumaan Raycan kanssa koska ajattelin että Gagalle on kivempi päästä välillä katsomaan kaveria ilman tuota päällepäsmäriä. Junnu olikin tosi valloittava puolivuotias bullavauva! Hetki siinä kesti ennenkuin ranskikset pääsi vauhtiin ja näytti olevan kivaa!


Junnu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti