sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.


Apua kun onkin jäänyt kirjoittelu vähän vähemmälle. Syynä nyt lähinnä se että en toista hirveästi itseäni, kun postaukset keskittyisi kuitenkin vain tokoiluun. Mutta niin se vaan on, lauantaina oltiin reenaamassa ja nyt perjantaina myös. Muuten ollaan vaan koirapuistoiltu ja oltu koiria leikittämässä soramontulla... Mutta toissayönä oli kyllä vähän jännemmät paikat. Menin siis perjantaina kolmen jälkeen äidille saunaan ja pojat lähti ikaalisiin. Gaga jäi siis yksin kotiin, ja kun palasin kymmenen jälkeen löysin kotoa tuliaissuklaat (pojat oli tanskassa ma-to) revittynä. Ajattelin että joo, on syönyt suklaat ja repinyt paperit. Kun olin palaset keränny niin hetken päästä aloin miettiin että olipa niitä vähän. Siis KinderMax-paketti jossa oli yhteensä 32 patukkaa, jotka oli pakattu neljään pakettiin yhteen isoon. Yhden paketin olin syönyt ja toisen vienyt äidille, joten hukassa oli 14 paperia, koska kaksi olin löytänyt. Sitten menin koittamaan Gagan vatsaa, ja sehän oli kivikova. Yritin soittaa omistajalleen, joka ei vastannut, mutta soitti sitten puolentunninpäästä ja oli samaa mieltä, koira lääkäriin. Me sitten lähdettiin Iran kanssa etumatkaa tuhatjalkaan ja pojat tuli ikaalisista perässä. Onneks riitti vaan oksettaminen ja mahasta paljastui myös kaksi kissan leluhiirtä...... huhhuh.
 Mutta nyt kivempiin asioihin eli kuviin viikon tapahtumista :)

Tokoilu keskiviikkona
Pikkukisutkin täytti 5kk! Tässä käytiin kaverilla kyläilemässä :)

Pirkkalan koirapuistoilu.
Pakko välissä kehua Solea, menestyksekkäin koirapuistoilu koskaan! Koirat olikin kyllä pieniä tai pentuja. Mutta ihan marssi muiden seassa nätisti. Sillähän on siis tapana irvistellä ja haukkua muille koirille.

Tokoilu lauantai, 2ssa ensimmäisessä Akse, muissa Chanel.Tokoilu perjantai

reenejen jälkeen mentiin soramontulle juoksuttaan koiria.


Lauantaina menin kaverin kanssa Tampereelle kaupin ryhmänäyttelyyn kannustamaan Chanelin veljeä Turboa. Vaikka kuinka komea poika onkin, oli vähän muut mielessä kun esiintymiset ja jätkäle sai EHn. Kivaa oli kumminkin ja ensimmäistä kertaa jäin katsomaan ROP-kehään asti. Nättejä valkkareita paikalla, jopa 22kpl! Lisää kuvia täällä, myös muunrotuisista.
 Innostuin siitä senverran että ilmoitin Chanelin tänään Hämeenlinnan ryhmänäyttelyyn. O-ou!

"Ashton" Turbo
Onnea Camaz, ROP & SERT
Ja sitten vielä yksi vihainen pätkä Chaneliin liittyen. Pakko puolustaa kaikkia keppejä, palloja tai muita koirapuistoissa. Aina löytää jonkun kivan jutun joka maassa lojuu ja sitten alkaa sitä vahtimaan. Nyt meinas tulla kärhämä leikatun seropipojan kanssa kaarnanpalasta. Kerta se oli ensimmäinenkin kun joku sanoo vastaan.. Onneksi omistaja ei lähtenyt litomaan heti, että näki koirien kuitenkin muuten tulevan toimeen..

tappelukaveri


+++++++++++++++

Prada esittelee vielä tuliaiskengät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti