Vieraat


Vieraat-osiossa kerrotaan eläimistä, jotka esiintyvät tai tulevat esiintymään blogissa usein.

koirat:

Rue L'eau De Vie Netti "Gaga" 
om. Santtu S.


Gaga on Ranskanbulldoggi, tuonti Unkarista. Gaga kuorsaa 24/7 ja on huvittavaa kun ihmiset kyselee että miksi se murisee ja koirat ei aina ymmärrä sitä. Lisäksi Gaga on aika provo, pomppii toisten naamalle ja tuijottaa, mutta ei kuitenkaan ärise, vaan yrittää leikkiä. Kuten sanottu, välillä tulee väärinkäsityksiä.
Luonne: Rauhallinen, lempeä, tarkkaileva

Flinkbein Nastepca Honor "Nano" 
om. Anu L.Nano on vauhdikas karvaturri. Kaverini Anu otti Nanon kuukautta ennen kun minä Chanelin, joten on aika selvää että ne on parhaat kaverit ja leikitetään niitä usein. Tosin nyt kun Anu muutti Helsinkiin on ollut hieman hankalampi niitä leikkituokioita järjestää. Nano on rodultaan Polski Owczarek Nizinny, joiden rotuominaisuuksiin kuuluu 'hymyily'. Nano heittääkin usein leveen hymyn kun mut näkee, pikkuhurmuri!
Luonne: huumorintajuinen, pirteä, persoonallinen


Elli "Cirry" & Candycairn Chocolate Crisp "Curry" 
om. Tuire J.
Kääpiösnautseri Cirry ja Cairnterrieri Curry ovat tätini koiria. Cirry alkaa olemaan jo 8vuotta, mutta ei näytä mitään merkkejä moisesta vaan on samanlainen eloisa ja hassu itsensä. Curry on pari vuotta nuorempi. Molemmat ovat persoonallisia ja ihania karvaotuksia!
Luonne: Cirry on ärhäkkä, tarkkaileva, vauhdikas Curry on temperamenttinen, hassu, iloinen

Charmifarmin Viola "Viola" 
om. Sanni A.
Pehmoinen junnuvauva Viola on melko uusi tuttavuus, mutta kun ollaan muutamaan kertaan lainattu Reetan kanssa Violaa omistajaltaan Sannilta ja käyty yhdessä lenkillä, ovat Chanelin kanssa tulleet todella hyvin juttuun, ja Chanelkin jo tervehtii Violaa heiluttaen häntäänsä. Todellakaan kaikille ei niin tee. Rodultaan Viola on Newfoundlandinkoira.
Luonne: höveli, lempeä, leikkisä

Sisarukset ja asuinkaveri-valkkarit:

Ashton "Turbo"
om. Katja Niemi


Turbo on Chanelin paha kaksoisveli. Tämä nimitys on tullut jo kun pennut olivat ihan pieniä, ja Turbo ja Chanel olivat todella paljon yhdessä, ja niissä oli kaikista eniten samaa näköä, joten jos merkkipannat eivät näkyneet, luulin Turboa usein Chaneliksi. Vanhemmiten Turbosta on tullut aikamoinen äijä. Nykyään ei ole yhdennäköisyydestä enää tietoakaan! Turbo on pentueen ainoa, jolla on tällähetkellä SERTI. Tokoa Turbo vetää myös hyvin. Omaa hyvän luonteen eikä vähästä hetkahda.
Luonne: pomotteleva, oppivainen, rauhallinen

 Alfie "Tiko" & Strandkungens Mowgli "Roki"
om. Tuija & Marko Putkonen


Tiko on pentueen ainoa pitkäkarvainen poika. Tiko asuu Ruotsista, Strandkungen's-kennellistä tuodun Roki-pojan kanssa. Roki on siis samasta kennelistä kuin Chanelin ja kumppaneiden isä, ja pojissa onkin kuulemma paljon samaa näköä, vaikka eivät kovin läheistä sukua olekaan, ymmärtääkseni. Roki on ihana rapsuteltava jättiläinen, jonka kieli on ainakin 3metriä pitkä! Tikosta olen aina sanonut että "sen silmistä näkee että se on tosi fiksu koira" ja nyt kun Tuijakin on innostunut poikien kanssa tokoilemaan, on tämä ajatukseni myös todistettu! Hyvä Tuija!
Luonne: Tiko on huumorintajuinen, mielistelevä, sylivauva Roki on pallohullu, energinen, huomionhakuinen

Akcent "Akse" & Sindes Angels Summerangel "Riia" 
om. Sirpa Moisio-Suikka


Akse oli aluksi pennuista se pienin ja se pannaton yksilö. Nopeasti "Allu" sai kuitenkin muut kiinni. Akse oli vähän levoton sielu, kunnes sai kaveriksensa kodinvaihtajana vanhemman narttukoiran Riian! Riian tulo selvästi rauhoitti Aksea. Hyviä kavereita niistä oli heti tullut. Riia siis haettiin samasta paikkaa kuin Rayca ja Riia painoi silloin 19kg..
Luonne: Akse on luupää, vauhdikas, äänekäs Riia on energinen, paimenmainen, ystävällinen

Kissat

Bellatrix "Bella" 
om. Ira J.
Bella on Pradan sisko. Meni kyllä siskokset just oikeisiin koteihin, Iran siskolla kun on tällä energisemmällä sisarella enemmän tilaa rellestää. Meille taas onneksi osui tuo rauhallisempi, kun on koirat ja kaikkea. Prada ja Bella on tässä nyt nähnyt monen monta kertaa ja tulevat edelleen toimeen keskenään. Marni ja Bella on nähneet nyt kerran, ja tulivat toimeen tooosi hyvin ja leikkivät menemään.
Luonne: Eloisa, vilkas, leikkisä


Niru ja Neri 
om. Reetta L.

Nirun ja Nerin omistajaan tutustuin työkkärin järjestämässä toiminnassa. Silloin Reetalla oli vain Niru, ja me Pradan kanssa käytiin muutamaan kertaan niillä kylässä ja toisinpäin. Niru ja Prada leikki aina vähän vaihtelevalla menestyksellä, täällä paremmin kuin Reetan luona. Reetta päätti hankkia toisen kissan ja näin meille tulivat siskokset Neri ja Marni. Neri on se Marnin vilkkaampi ja seurallisempi sisko. Nykyään kaikki neljä tulevat yllättävän hyvin toimeen keskenään, Niru on selvästi Marnin idoli.
Luonne: Niru on utelias, leikkisä, rauhallinen. Neri on vilkas, ahne, sosiaalinen