maanantai 1. joulukuuta 2014

1. Adventtikalenterin luukku - Prada & Marni

Purnau, sanoo Prada ja tulee peiton alle nukkumaan. Siellä se sitten kehrää ja tunkee päätä leuan alle, ei oo mitään ihanampaa kun pikkukisu lämmittämässä! Hän oppi myös tempun! Kun rapsutan olkapäätäni ja naksutan kielellä, Prada hyppää pöydältä olkapäälle, joskus myös lattialta! Sillä on myös hassu tapa, kun se kehrää ja on rentoutunut, teen eräänlaisen äänen ja sen viikset menee sen äänen mukaan. Tekeeköhän muiden kisut tätä? 
 Marni on kyllä vastarannankissien kissi oikeen. Se on aina vaan säikky, en tajua. Kyllähän se vieressä nukkuu mutta jos se jossain tepustelee niin tepusteleepa mielummin erisuuntaan kun ihminen. Oon varmaan aikasemminkin maininnu tosta että se pelkää kaikkea millä sitä osotetaan. Otinpa nyt esimerkiksi pullon käyttöön, vaikka eihän sillä nyt tietenkään kunnon reaktioo tullu kun kerran videoo oikee otettiin. Mutta toisaalta Marnin rakkaushetket on niin palkitsevia, kun se itse tulee puskemaan ja peppua nosteleen! Sylissä se harvemmin haluaa olla, mutta sohvalla ja sängyssä on pakko päästä jalkojen tai jalan päälle nukkumaan.
 Tytöille kuuluu muutenkin ihan hyvää, leikkaukseen joutuvat/pääsevät tammikuussa! Ruokaa pitäs olla antamassa harva se sekunti ja vessastakin Prada nirsoaa. Tai siis pissalla voi toki käydä laatikossa, mutta ladygagga pitää vääntää lattialle jos on yhtää likane laatikko. Huoh! 


Pyrin laittamaan jokaiseen luukkuun lyhyen videon!
1 kommentti:

  1. Teknisten ongelmien vuoksi meni reippaasti maanantain puolelle, huohhoijaa! :)

    VastaaPoista