Amorette "Chanel"

Valkoinenpaimenkoira
synt. 07.05.2012
narttu
32,4kg/61,5cm
LTE: 187 +++


2v


Luonne: oppivainen, älykäs, leikkisä

 Vuosi ennenkuin Chanelin maailmaan tulosta kuulin, olin muuttanut ensimmäistä kertaa omilleni. Keväällä 2012 kaverini, jota en ollut pitkään aikaan nähnyt, soitti ja pyysi multa kyytiä. Alettiin taas näkemään useammin, kunnes kerran hän mainitsi että hänen silloisen poikaystävänsä koiralle oli tulossa pentuja. Olin muutaman kerran Sanin nähnyt ja pidin siitä hirveästi. Santulla oli myös silloin valkkari Riia, joka nyt on sijoituksessa Chanelin veljen omistajalla ja sekin hurmasi mut täysin. Lueskelin rodusta ja kysyin että liikenisikö mullekin pentua. Kukaan ei yllättynyt kun ilmoitin että minulle on tulossa koira.

Vanhaan asuntoonhan ei koiraa saanut ottaa, ja se olisi liian pieni koiralle ollutkin! Uusi asunto oli ihan kamalassa kunnossa, joten remontti alkoi kun pennut oli kuukauden ikäisiä, ja niitä sai jo mennä pallottelemaan, siellähän mä olin koko loppuajan ainakin neljänä päivänä viikossa, joskus myös yötä. Chanel mulle valittiin jo 2-3viikkoisena, en siis hirveästi siihen voinut vaikuttaa. Metelin kyllä olisin nostanut jos Chanelin luonteessa olisi vaikuttanut olevan jotain vikaa, mutta onneksi valinta meni kerralla oikein! <3 Remontti saatiin valmiiksi juuri valmiiksi ennenkuin kannoin pennun kotiin. :)

Meidän yhteiselo on mennyt melko mutkattomasti ja Chanel on ollut kaikkea ja enemmän mitä olisin ensimmäiseltä koiraltani uskaltanut toivoa, helppo mutta energinen kotikoira. Heti pennusta asti Chanel on osoittanut oppivaisuutta, kiintymystä ja rakkautta. En vaihtaisi mihinkään.

8vko
3kk
5kk
10kk
11kk
13kk
14kk
 17kk
19kk

24kk