perjantai 27. kesäkuuta 2014

Melkein kesäfiilis

Rairairai! Hiljaista ompi kukkulalla ollu, mutta nyt kun osu jo vähänniinku kesämäinen päivä kohdalle niin alko kamerasormee vähän kutkuttaan ja seuraavaks on nähtävissä kuvasaldoa siis toissapäiväiseltä. Ja koiria kuvatessa otin pitkästä aikaa ton 55-200mm matkaan, en nyt sit tiedä kuinka hyvä valinta seki oli, mutta vaihtelua ainaki!

Rayca siis oli meillä yötä ja illalla mentiin ulos kameran kanssa. Uhmasin taas maailmaa kun päästin tuon paksukallon irti niin että remmi tietysti hirveän turvallisesti roikku perässä.... Eipä tuo tietenkään kovin fiksua ole, mutta ainoo keino mien tota voi ees missään juoksuttaa, ellei joku tuo meille jotain privaattia aitausta tänne. 
 Raycan päälle tosiaan pariin kertaan koirapuistossa kävi eräs nuori weimari, jonka seurauksena Rayca mm. kilju penkin alla eikä liikkunu mihkään. Parina seuraavana kertana kans juoksi penkin alle ja saattaa jotain välillä pelästyä. Mutta ei siinä mitään, jos tota vaikka vähä pelottaski muttakun se käänty nyt sitten sellaseks että tuo puolustautuu kaikkia vastaan ja käy päälle. Jossain kohtaa se oli että ihan sama kuka sieltä tuli ni ei ku päälle vaan. No ei siin auttanu ku komentaa pirusti, nyt on vähän toipunu mutta joittenkin tiettyjen koirien päälle ihan suorilta. Eilen oli tällänen 'tapettava' tapaus koirapuistossa ja meni härkkiin mutta tuli pois kun komensi, mutta sitten ku oli menny puolituntia ni ei ku sinne vaa ja karvat pöllyää... Että siinä oli sitten Raycan puistoilut jos on muita.
 Mutta siks tää onki ny iha järkyttävää taas, kun täälä meillä meni niiiin hyvin, se ei kiskonu ulkona ja tuli aina luo ja kissojenkin kans vähä rauhallisemmin, maltto leikkiä Chanelin kans jne. Mutta sitte toi puistoilu, itkettää.
 Chaneli on tiputtanu melko lahjakkaasti kaikki karvansa, mitään muuta ihmeellistä ei sen osalta oo tapahtunu.. Ollaan käyty lenkillä ja leikitty hirweesti ja siit on tullu yhtäkkiä ihme mammantyttö. Leikkii ennemmi mun kaa ku Raycan, tulee mua hakee käsistä purren telmiin ja tunkee leluja naamalle kokoajan!


Kissatkin pääsi ulos ja Marni oli tasan siinä mihkä sen laski. Ei se siinä kauheesti näyttäny pelkäävän, iha uteliaasti tutkiskeli. Oli varmaan toinen kerta ku on ees päässy ulos ni ymmärtäähän ton. Prada taas on ollu ulkona yölenkillä mun ja Chanelin kans niin meni ihan ok. Oltiin vaa aika lähellä autotietä nii se lisäs vähä jänskätysä. Prada on kuitenki siis jo melko pro tossa ulkoilussa!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti