keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Neljä erilaista pentua!


Voi mun laiminlyöty bloginpahasta. Voisko joku potkia mua kirjottaan aina postauksen kun jotain tapahtuu? Muuten tulee liikapitkiä postauksia. Mutta yritetään. Mistä sitä alottais?

No vaikka siitä, että Raycan koulutuksessa on tapahtunu suuuurta edistystä. Sitähän voi pitää mettässä irti! Vaikka se voisi kyllä olla vielä jännää että mitä sitten tapahtuis jos koirakko tulis vastaan.. Nyt ollaankin käyty paljon mettissä riekkumassa, voi että kun valkoset nauttii. :) Ja lenkkeily nyt vaan on muutenkin noin tuhat sata kertaa mukavenpaa kun ilmat on viilentyny. Laitetaan ensimmäinen kuvapläjäys muutamasta reissusta.'Paimenpentu
No, sitten päästäänkin otsikon aiheeseen! Viimeviikon keskiviikkona lähdin suunnistamaan Kämmenniemeen ja siellä hetken aikaa virheellisten ajo-ohjeideni kanssa pyörittyäni löysin kun löysinkin perille, Jennyn kotiovelle. Ovenraosta hyppäsi pusuttelemaan pieeni iloinen australianpaimenkoiravauva Ilo. Siinä kuvauslenkin aikana ihmettelin kuinka voi olla pieni niin reipas ja kontaktinhaluinen omistajaansa kohtaan! Aivan valloittava. Mun luo se ei kyllä tullut ihan suosilla, piti aina vähän hämätä. Kaunis otus, joka tuo varmasti pikkuisen Iloa jokaisen näkemänsä ihmisen elämään! Ja sitten taas niitä kuvia! Chanelin jätin kotiin kun en uskaltanut koettaa onneani että jääkö Ilo jalkoihin vai ei.

Australianpaimenkoira Ilo 9vko
Spanielipentu
Lauantaina pääsinkin sitten kuvaamaan penturuoantuoksuista polkkatukkavauvaa Milaa, joka on siis rodultaan cavalier kingcharlesinspanieli. Pennulla oli menossa pienet päivähepulit. En ole koskaan nähnyt noin pienen pennun pinkovan noin nopeasti ja se juoksi sen kokoajan kun siinä kamerani kanssa pyörin. Kun sitten omistajansa nosti sen vihdosta viimein syliin, se vaan huokas ja alkoi nukkua. Oli se vaan söpö. Hah, ja se oli hauskaa että pennulla oli hirveän vaikeata yrittää kantaa ohuenohutta risua, kun edellisenä päivänä Chanel oli repinyt ranteenpaksuisen puun juurineen maasta :D Ja ihmeen pehmosia pusuja sain tältäkin vauvalta.

cavalien kingcharlesinspanieli Mila 9vko
Huskymixpentu
No nyt pääsi Chanelkin mukaan kuvausreissulle! Valkkaripiireistä tuttu Pia otti vähänaikaa sitten kodinvaihtajapennun, alaskanhusky Sulon. Sitä sitten mentiin Sarpatin harjulle leikittämään ja kuvaamaan. Chanelista Sulo näytti selvästi eräältä toiselta koiratuttavalta, mutta huomasi sitten että sehän oli vasta vauva, ja komensi sitten kun oli tarve ihan nätisti. Nemi oli ihan oma itsensä vaikka uuden kaverin saikin - jostain ruohontuposta oli pakko saada vähän väriä kaulakarvoihin. No olihan se nyt tyylikäs, vai mitä? Meillä kävi Sulon kanssa pikku haaveri, kun heitin valkosille nameja. Suloparka se oli tulossa haistelemaan että mitä mulla on kädessä, jota en huomannut, ja sitten kaikilla voimilla heilautin kättäni ja sehän osui sitten Sulon kulmahampaaseen. Pelästyin ihan hirveesti kun pentu kiljas ja kun katoin niin sen suussa ja kaulassa verta. Mutta ei se sitten tullutkaan pennusta vaan mun peukalosta. Sulo katto mua hetken ihan loukkaantuneena mutta tuli sitten kuitenkin onneksi hakemaan vielä nappuloita. Ressukka. Haava peukalossa on ihan sikakipeä, siis todella. Sitä on putsailtu betadinellä kokoajan, mutta äh. Haavan sisältä pursuaa jotain kudosta, liekö sitten lihasta tai läskiä. Yäk. Mutta vielä iloistutaan söpöistä kuvista:

Alaskanhysky Sulo 4,5kkStaffipentu
 Tarkemmin AMstaffi Jekku, joka on näistä pennuista vanhin, tuli omistajansa kanssa leikittämään Gagaa tänne Nokialle. Jekku olikin hauska tuttavuus, komea poika! Omistajaakaan en oo koskaan ennen tavannut! Gaga nyt ei sitten kauheesti leikkinytkään, mutta taisi molemmilla otuksilla olla silti ihan mukavaa. Kuvien otto oli jotenki aika toivotonta räpeltämistä, mutta kyllä muutavan ihan mukavankin sai napsastua. :)

Amerikanstraffordshirenterrieri Jekku 6kk8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!! Tervetuloa kuvaamaan meidänkin pentua:D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Tuo cavalerin pentu on kyllä niin ihana! :")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin onn, ei tollasta silkkipolkkatukkaa voi vastustaa!

   Poista
 3. Oi amstaffi <3 . Ihania kuvia taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ensimmäinen amstaffituttavuus :) Mukava veikko! Ja kiitos <3

   Poista
 4. Voi ei, mitä pentuja! Etenkin tuo pikkucavalier sulatti jostakin kumman syystä sydämen :)

  VastaaPoista